ODTÜ’lü güzel tacı kaptı

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ’lü güzel tacı kaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 16:36

Miss Turkey 2017 Güzellik Yarışması’nda Başkent’i temsil eden 2 yarışmacıdan biri olan ODTÜ mezunu Aslı Sümen, birincilik tacının sahibi oldu. Sümen, Çin’de gerçekleşecek olan ‘Miss World’ yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

Haberin Devamı

Miss Turkey 2017’nin finalistleri dün gece muhteşem bir törenle Beyoğlu Grand Pera’da seçildi. Yarışma sonuçlarına göre, ikinci olan ODTÜ’lü güzel Aslı Sümen, birinci Itır Esen’in sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet nedeniyle tacının alınması sonrası birinciliğe yükseldi. Miss Turkey 2017’de Başkent’i temsil eden iki yarışmacıdan biri olan ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fatültesi İşletme Bölümü mezunu Aslı Sümen, Çin’de gerçekleşecek olan ‘Miss World’ yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Üçüncülüğün sahibi olan Pınar Tartan ise ikinciliğe yükseldi. Tartan, ABD’de gerçekleşecek olan ‘Miss Universe’de Türkiye adına yarışacak. Polonya’da düzenlenecek ‘Miss Supranational’a ise dördüncülükten üçüncülüğe yükselen Yasemin Çoklar gidecek.

Haberin Devamı

ODTÜ’lü güzel tacı kaptı


Aslı Sümen; birincilik tacı geri alınan Itır Esen ve üçüncülükten ikinciliğe yükselen Pınar Tartan ile yarışma sonrası çektiği fotoğrafı Instagram’da paylaşmıştı.

BAKMADAN GEÇME!