ODTÜ'de dans zamanı

Güncelleme Tarihi:

ODTÜde dans zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2013 01:11

Dünyanın en iyi 100 dans sporu çifti arasında yer alan 16 çiftin de katılacağı, Türkiye’nin en büyük uluslararası dans etkinliği ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası, bugün başlıyor.

Haberin Devamı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasına denk gelmesi nedeniyle ODTÜ Uluslararası Cumhuriyet Kupası adını verdiği 12. ODTÜ Açık Dans Turnuvası, bugün başlıyor. ODTÜ Spor Merkezi’nde yapılacak olan şampiyonaya, “dünyanın en iyi 100 dans sporu çifti” listesinde bulunan 16 çiftin de içinde yer aldığı 19 ülkeden yaklaşık 250 sporcu katılacak.

ELEMENİN ARDINDAN GALA BAŞLAYACAK

Sabah seansındaki eleme turlarında minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler yaş kategorilerindeki sporcular, Latin (Samba, Cha Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) ve standart (İngiliz Valsi, Avrupa Tangosu, Viyana Valsi, Yavaş Foxtrot, Quickstep) dans disiplinlerinde yarışacak. Etkinliğin en önemli bölümü olan gala programı ise, eleme turlarının tamamlanmasının ardından saat 19.00’da başlayacak. Biletlere, şampiyonanın düzenleneceği ODTÜ Yerleşkesi’ndeki çeşitli gişelerden ulaşılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!