ODTÜ İşletme’den yeni bir etkinlik

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ İşletme’den yeni bir etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2009 00:00

Gelenekselleşen "Yıldız Sektörler" , "Finans Kongresi" , "Leaders@METU" ve "Just Marketing" gibi pek çok başarılı projesiyle Türkiye çapındaki en büyük ve en profesyonel üniversite kulüplerinden biri olan ODTÜ İşletme Topluluğu, bu yıl yepyeni bir etkinlik başlatıyor: Bireysel Gelişim Programı.

23,24 ve 25 Mart tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi ve İİBF B Binası’nda düzenlenecek olan Bireysel Gelişim Programı, ODTÜ lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşecek. Programın amacı öğrencilerin beklentilerinin ve kişisel yetkinliklerinin örtüştüğü kariyer hedefleri koymalarına yardımcı olmak ve alanında uzman kişilerden alacakları eğitimlerle yetkinlikler kazanıp gelişmelerini sağlamak.

Dolu dolu bir program

Seminer, kariyer koçluğu ve eğitimlerden oluşan zengin programı ile bu amacına ulaşmayı hedefleyen Bireysel Gelişim Programı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bilgehan Öğel’in açılış konuşmasıyla başlayacak ve Nurol Holding Planlama ve Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Meral Ceylan’ın semineriyle devam edecek.

24 Mart’ta öğrenciler Profesyonel Kariyer Koçu Özlem Sarıoğlu’nun "Kendini Tanıma Eğitimi"ne ve sonrasında İmaj ve İletişim Koçu Rana Özşeker’in "İmaj Eğitimi"ne katılabilecekler. 25 Mart’ta İnsan Kaynakları Koordinatörü Gözde Berber Özbalaban ile "Mülakat Teknikleri Eğitimi" alacak olan öğrenciler, Likya Yönetim Kurulu Başkanı Günsu Başer’in "Zaman Yönetimi" eğitimi ile programı tamamlayacaklar.

Programı takip eden 3 hafta sonu boyunca Profesyonel Kariyer Koçu Özlem Sarıoğlu 6-8 kişilik özel gruplara seanslar halinde, nasihat yerine kendi iç seslerini dinleyecekleri ve meslek seçimi konusundaki sorularına yanıt bulabilecekleri bireysel Kariyer Koçluğu verecek. 17 yıldır düzenlediği etkinlikler ile üniversite öğrencilerinin kişisel gelişimlerine yardımcı olan ve onları iş dünyası ile buluşturan ODTÜ İşletme Topluluğu, Bireysel Gelişim Programı ile bu misyonunu başarıyla sürdürmeyi planlıyor. Ayrıntılı bilgiye www.isletmetoplulugu.net web adresinden ulaşılabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!