ODTÜ ‘Cheers’ dedi

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ ‘Cheers’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 01:11

Ankara’nın ilk ve tek geleneksel okul partisi Cheers Party, bu yıl da yoğun ilgi gördü. ODTÜ İşletme Topluluğu’nun 30.’sunu düzenlediği gecede Ankaralılar sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlendi.

Haberin Devamı

ODTÜ İşletme Topluluğu’nun bu yıl 30.’sunu düzenlediği Ankara’nın devam eden ilk ve tek geleneksel okul partisi olan Cheers, bu yıl da büyük ilgi gördü.
Cumartesi gecesi The Big Bus 1982’de gerçekleşen organizasyona sadece ODTÜ’lüler değil, Ankaradaki diğer üniversite öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Türkiye’nin önde gelen DJ’lerinden Suat Ateşdağlı ve DJ Himm de bu gecede müzik severleri performanslarıyla büyüledi.

SABAHA KADAR DEVAM ETTİ

Katılımcılar müzik, eğlence ve dansın, 21.00’de başlayıp 04.00’e kadar aralıksız devam ettiği geceye giriş yapabilmek için mekanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı partide eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Ders ve sınavların stresinden biraz uzaklaşıp, eğlencenin sınırlarını zorlamak isteyen Ankaralı gençler partiden oldukça eğlenmiş ve mutlu bir şekilde ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!