Odabaşı: Hizmette öncelik insanla temas

Güncelleme Tarihi:

Odabaşı: Hizmette öncelik insanla temas
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2014 01:34

MHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Yakup Odabaşı, yeni dönem projelerini tanıttı.

Haberin Devamı

“2009’da ne söylediysek daha fazlasını yaptık” diyen Yakup Odabaşı, “İlçemizde 5 yıldır vatandaşlarımızın her talebine cevap vermeye gayret gösterdik. Gölbaşımızın her köşesine hizmet ulaştırdık. Bu dönemde karşılaştığımız her zorluğu halkımızın desteğiyle aştık. Çocuklarımızla, kadınlarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla, toplumun her kesimiyle birlikte olduk. Bundan sonraki dönem için de hep insana temas eden, hayal ürünü olmayan projeler hazırladık. 2009’da ne söylediysek daha fazlasını yaptık. Bizi tanıyan insanlar, bize güvendikleri için oy verdiler. Gölbaşı’nda projelerimizin devam etmesi için Gölbaşılı hemşehrilerimiz bize ‘Yola devam’ dedi. Biz de bu göreve talip olduk. Vatandaşlarımız hangi görüşte olursa olsun, doğru seçim yapacaklarını düşünüyoruz” diye konuştu. Odabaşı, yeni dönem projeleriyle ilgili ise şunları söyledi:
“TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımızı unutmadık, onlar için aktivite alanları sağlayacağız. Hamamları, spor salonları, kültür alanlarıyla TOKİ Kültür Merkezimizi hizmete açacağız. TOKİ Yolu üzerinde yaklaşık 120 dönümlük bir alanda hayata geçireceğimiz başka bir projemiz ile hem TOKİ, hem TED Koleji, hem de Şafak Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımıza spor alanlarımız, sosyal alanlarımız, yeşil alanlarımız ve bitki labirenti ile hizmet vereceğiz. TOKİ Yolu üstünde yapacağımız MiniTürk Gölpark Projesi ile ilçemizin turizm alanında gelişmesi için Ankara’nın ilk minyatür parkını inşa edeceğiz. Türk-İslam mimarisine ait 74 eserin maketini Gölbaşılılar ile buluşturacağız.”
Odabaşı ayrıca Ankara Evleri projesi ile Gölbaşı’nda tarihi dokuyu yaşatacak ve görsel kirliliği engelleyeceklerini, Konya Yolu Projesi ile ilçenin iki yakasını buluşturacaklarını, 126 metre yüksekliğindeki Mogan Kule Projesi ile kente değer katacaklarını ve büyük bir projeyle Mogan Gölü’ne can vereceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!