Nuh’un Gemisi gibi ev

Güncelleme Tarihi:

Nuh’un Gemisi gibi ev
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2022 14:20

Akyurt’ta yaşayan Hasan ve Anıl Çakıcı çifti, hayallerindeki evi kurarak, sincaptan papağana köpekte tavuğa 30’dan fazla hayvanla birlikte yaşıyor.

Haberin Devamı

Hayvanları sahiplendikten sonra sevgi ile aslında birbirine düşman gibi bilinen türlerin bile dostluk içerisinde yaşadıklarını gözlemlediğini belirten Hasan Çakıcı, “Bu evde 30 hayvan var, birbirine hiç zarar vermiyor. Aksine çoğu zaman koyun koyuna yatarlar mamalarını paylaşırlar. Bana ‘nasıl yapıyorsun bunu’ diyorlar. Tek şey sevgi. ‘Niye vaktini ve paranı harcıyorsun’ diye soruyorlar, ‘huzur’ cevabını veriyorum” dedi. Hayvan sevgisinin aşılanması konusunda ailenin, özellikle de annelerin çok önemli olduğunu belirten Çakıcı, hayvan sevgisi olan insandan kötülük gelmeyeceğini söyledi. Çifti aynı zamanda sokak hayvanlarını da besliyor. Çift, sokak hayvanları için, Ankara Büyükşehir ve Akyurt belediyeleri ile dostlarından da zaman zaman mama desteği alıyor. 

Nuh’un Gemisi gibi ev

Çiftin evi ve bahçesinde doberman, malkara, terier, akbaş cinsi köpekler, jako, macaw, ara cinsi papağanlar, tekir ile smokinli kedi, süs güvercini, bülbül, İran tavukları, köy tavukları, Hint horozunun yanı sıra bir de sincap yaşıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!