Noterler’de karne Müdür Aydoğan’dan

Güncelleme Tarihi:

Noterler’de karne Müdür Aydoğan’dan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2009 00:00

Noterler Birliği İlköğretim Okulu’nda karne heyecanına İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan da katıldı. Miniklerin heyecanını paylaşan Aydoğan 4/A sınıfının karnelerini dağıttı.

Evlatlarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan velilerin de bulunduğu sınıfta bir konuşma yapan Aydoğan, "Bu karneler yalnızca çocukların karneleri değil. Velilerin ve biz eğitimcilerin de karnesi. O yüzden başarı da başarısızlıkta da bizlerin payı olduğunu unutmamalıyız" dedi. Öğrencilere sorunlarını soran Aydoğan’ın, aldığı yanıtlardan memnuiyeti dikkat çekti.

4/A sınıfı öğrencilerinden olan ve bir süre önce böbrek rahatsızlığı geçiren Rutkay Vural’ın tüm derslerinden tam not aldığını öğrenen Aydoğan, minik Rutkay’ı ve ailesini kutladı. Okulda da incelemelerde bulunan Aydoğan, okul yönetimini tebrik etti.

Ankara gezilerine devam

Öte yandan Ankara genelinde gezilerine devam eden Aydoğan, Akyurt, Kalecik ve Polatlı ilçelerinde temas ve incelemelerde bulundu, idareci ve öğrencilerin sorunlarını dinledi. Aydoğan, Akyurt’ta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Bayar ve yetkililer tarafından karşılandı. Kaymakam Ahmet Avşar’ı makamında ziyaret eden Aydoğan, Şükrü Acar İlköğretim Okulu ve Akyurt Çok Programlı Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Aydoğan’dan, taleplerini sorduğu öğretmenler fotokopi makinesi istedi. Öğretmenlere, fotokopi makinesini en kısa sürede göndereceklerini bildiren Aydoğan, Akyurt Çok Programlı Lisesi Çok Amaçlı Salonunda okul müdürlerinin de katılımıyla toplantı yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!