Nostaljik festival

Güncelleme Tarihi:

Nostaljik festival
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 14:42

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen ‘90’lar Festivali’, Rafet El Roman konseri ile başladı. Eylül ayı boyunca 90’lı yıllara damga vuran ünlü isimlerin sahne alacağı festivalde Levent Yüksel, Burak Kut, Leman Sam, Nükhet Duru gibi isimler, sahne alacak. Nostalji dolu anların yaşanacağı festivalde, ünlü isimler en güzel şarkılarını Ankaralılar için söyleyecek.

Haberin Devamı

Rafet El Roman’ın sahneye çıktığı Demetevler Mahallesi’ndeki açılış konserini çok sayıda Ankaralı dinledi. Rafet El Roman, 90’lardan günümüze keyifle söylenen ‘Unuturum Elbet’, ‘Bana Sen Lazımsın’, ‘Sorma Neden’, ‘Leyla’, ‘Yana Yakıla’ gibi şarkılarını seslendirdi.

Nostaljik festival

Konserde, Rafet El Roman ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ‘Samanyolu’ şarkısını da sahnede birlikte söyledi. Başkan Yaşar, “Amacımız Yenimahalle’de barışı ve sevgiyi egemen kılarak, komşuluk ilişkilerini geliştirmek, ilçemizi kültür ve sanatla buluşturmak. Toplumun huzura ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Sanat bu ortamın oluşmasında en büyük etkendir” dedi.

Haberin Devamı

 FESTİVAL PROGRAMI

Nostaljik festival

10 Eylül, Levent Yüksel (Ata Mahallesi Pazar Yeri)

Nostaljik festival


17 Eylül, Leman Sam (Vedat Dalokay Parkı)

Nostaljik festival

24 Eylül, Burak Kut (Müslüm Gürses Parkı)

Nostaljik festival


30 Eylül, Nükhet Duru (Ragıp Tüzün Parkı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!