Next Level’da açılış zamanı

Güncelleme Tarihi:

Next Level’da açılış zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 01:21

Toplam yatırım tutarı 500 milyon lira olan ve Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanımlı projesi Next Level, bugün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor.

Haberin Devamı

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanımlı projesi Next Level, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Next Level’ın toplam 19 bin 590 metrekarelik arsa, 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, projenin toplam yatırım tutarının 500 milyon lira olduğunu söyledi. Merkezin, Başkent’in en değerli noktasında, şehrin en hızlı gelişen aksları Eskişehir ve Konya yollarının kesişim noktasında bulunduğunun altını çizen Erdoğan, şunları söyledi:

İSTANBUL’A RAKİP

“Next Level, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi nitelikli konseptiyle, Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi olarak Ankara’yı dünyada şehir yaşamının ulaştığı son trend ile tanıştırdı. Türkiye’de de İstanbul’dan sonra, iş, yaşam, alışveriş ve eğlencenin bir arada olduğu yaşam tarzını insanların hizmetine sunan ikinci şehir Next Level’la birlikte Ankara oldu. Merkezimiz, ofis binasının ayna efekti yaratan cephe tasarımı, rezidans binasının cam cephesi ve terasları, Next Level AVM’nin sıra dışı özellikleri ve 7 bin 500 metrekarelik özel peyzajıyla farklılık gösteriyor.”
Next Level Ofis’in yüzde 80’lik bölümünün satışının tamamlandığını ve ofis teslimatlarının da başladığını vurgulayan Erdoğan, rezidansların ise, yüzde 50’sinin satıldığını aktardı.

Haberin Devamı

BÖLGENİN GELİŞİMİ BİNAYA YANSIYOR

İş dünyası ve sosyal yaşamın tek bir merkezde toplandığı merkezi, modern yaşam tarzını benimseyen kişilerin yeni yaşam alanı olarak tasarladıklarını söyleyen Next Level’ın mimarı Brigitte Weber de, “Next Level, konumunun dinamizminden esinlenen bir mimariye sahip. Bölgedeki gelişim ve aktif yaşam, binaların genel formu ile dış cephesine ayna gibi yansıdı. Next Level, eşzamanlı olarak kültür, eğlence ve sosyalleşme imkanı sunan kentsel bir alan oldu” dedi.

20’Yİ AŞKIN YENİ MARKA

Next Level AVM’de kiralamaların tamamlandığını ifade eden Next Level Ofis, Rezidans ve AVM’nin kiralama ve yönetimini üstlenen AVM MFI Partners’ın Yönetim Kurulu Üyesi Dora Şahintürk ise, AVM’nin mağaza karmasının tüm ihtiyaçlara cevap verebilen ulusal ve uluslararası markalardan oluştuğunu ve Ankara’ya ilk kez giren 20’yi aşkın markaya ev sahipliği yapacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!