Nereye böyle Gençler

Güncelleme Tarihi:

Nereye böyle Gençler
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2014 01:26

Beştepe cephesi, hakem Çakır’a yüklenirken takımın ikinci yarıdaki performansı tartışılıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇINDA SADECE BİR POZİSYON BULUNMASI VE KADRO TERCİHİ TEPKİ ÇEKTİ.

İlk yarıyı, 21 puanla tamamlayan kırmızı-siyahlılar, ikinci yarıdaki 6 maçta; 4 yenilgi, bir beraberlik ve bir galibiyet alıp 4 puan topladı. Şimşekler, bu tablo ile alt taraftan kendini bir türlü uzaklaştıramadı.

Süper Ligin 23. haftasında deplasmanda oynadığı maçta lider Fenerbahçe’ye 2-0 yenilen Gençlerbirliği, ikinci yarının ilk 6 haftasında, sezon başındaki performans ile aynı tabloyu ortaya koyup, değişik bir grafik çizdi.
Şimşekler, 6 haftada, Çaykur Rizespor’u yenerken, Torku Konyaspor ile berabere kaldı, Akhisar Belediye, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Fenerbahçe’ye yenildi.
Kırmızı-siyahlılar, ligin ilk yarısındaki 6 haftalık periyotta; Akhisar Belediye’yi yenip, Kayserispor ile berabere kalmış, Çaykur Rize, Kardemir Karabükspor, Torku Konyaspor ve Fenerbahçe’ye yenilmişti.
Ligin ilk yarısını 21 puanla tamamlayan Gençlerbirliği, ikinci yarıda 4 puan alıp, 25 puana yükselirken, alt taraftan kendini bir türlü uzaklaştıramadı.

Haberin Devamı

SAVUNMA KURGUSU TARTIŞILIYOR

Fenerbahçe maçında hakem Cüneyt Çakır’ın ilk penaltı kararı kadar Gençlerbirliği teknik ekibinin kadro tercihi de tartışma konusu oldu. Kırmızı-siyahlı ekip, lider karşısında 90 dakikada sadece bir kez rakip kaleye gidebilirken, Dusco Tosiç’in 18 kişilik kadroya alınmaması, ikinci devre transfer edilen ancak fazla forma şansı bulmayan Artehm Radzkov’un, böylesi önemli maçta 11’de başlaması, savunma kurgusunun önemli isimlerinden Ahmet Yılmaz Çalık’ın kenara çekilip, Fenerbahçe karşısına değişik bir savunma 4’lüsü ile çıkılması tepki çekti.
Gençlerbirliği ligin 24. haftasında sahasında Sivasspor ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!