Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nde Bayram Alışverişleri Başladı

Güncelleme Tarihi:

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nde Bayram Alışverişleri Başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 18:49

ANKARA’NIN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN NATA VEGA OUTLET ALIŞVERİŞ MERKEZİ MÜDÜRÜ TAHİR ÇELİK, VATANDAŞLARIN BAYRAM ALIŞVERİŞİ NEDENİYLE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİNİ BELİRTTİ.

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezleri Kurban Bayramı öncesi yoğun ilgi görüyor.
Özellikle son zamanlardaki ekonomik koşullar müşterileri daha fazla oranda hesaplı alışverişe yönlendiriyor. Hesaplı alışveriş denince ilk akla gelen adres outlet alışveriş merkezleri.
Bayram öncesi outlet alışveriş merkezleri yine dolup taşıyor. Ankara’nın en büyük alışveriş merkezlerinden Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik, vatandaşların bayram alışverişi nedeniyle yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Outlet kavramını Türkiye artık ezberledi. İlk zamanlarda Outlet’in ne olduğu konusunda insanlar yanlış bilgilere sahibi oluyorlardı. Outlet demek marka ve ucuza demek. Böyle bayram alışverişi outletlerde çok hızlı gidiyor. İnsanlar artık gelip alışverişlerini yapıyorlar. Markaları daha hesaplı fiyata alıyorlar. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz.
Bayrama özel indirimler olduğuna dikkat çeken Çelik, Kurban Bayramı öncesi “Garaj Günleri’ adı altındaki indirim çalışması ile de yüzlerce ünlü markaları çok hesaplı fiyatlara ziyaretçilerin beğenisine sunarak, bütçelerine katkıda bulunduklarını söyledi.
Bayram alışverişi için Nata Vega Outleti tercih eden vatandaşlar gönüllerince alışveriş yapıp, markaları ürünleri indirimli olarak aldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!