Nadir Çiftçi’den Beştepe’ye veda

Güncelleme Tarihi:

Nadir Çiftçi’den Beştepe’ye veda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2021 15:29

Spor Toto 1. Lig’de ilk devreyi ikinci sırada tamamlayan MKE Ankaragücü, tecrübeli futbolcu Nadir Çiftçi ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Nadir Çiftçi ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz” denildi.
Sezon başında Yılport Samsunspor’dan Ankaragücü’ne gelen Nadir Çiftçi, 12 maçta görev yaparken, 1 gol attı.
Sarı-lacivertli taraftarların tepki gösterdiği isimlerden biri olan Nadir için teknik direktör Mustafa Dalcı da oyuncunun beklentilerine karşılık veremediğini belirtmişti.

KURUL 32 BİN LİRA CEZA KESTİ

Ankaragücü’ne, Keçiörengücü ile oynadığı karşılaşmada taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 32 bin lira para cezası verildi.
Keçiörengücü’nün maçın başında attığı gol sonrası sevinen Keçiörengücü yöneticilerinin sevincine taraftarlar tepki göstermiş, bir taraftar ise yöneticilerin üzerine sıcak su fırlatmıştı.
İsmi tespit edilen taraftar için de 6222 sayılı Sporda Şiddeti ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’a göre işlem yapılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

KUPA SERÜVENİ SİVAS’TA BİTTİ

Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında, Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor’a deplasmanda 2-1 yenildi ve kupa defetini kapattı.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, ligde fazla süre vermediği oyucuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya çıkardı. Sivasspor’a turu getiren golleri James atarken, sarı-lacivertli takımın tek golü Şahverdi Çetin’den geldi.
Ankaragücü, bundan sonraki süreçte tüm dikkatini vereceği ligde ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak.

ANKARAGÜCÜ’NE YENİ SPONSOR

MKE Ankaragücü ile One More International Şirketi arasında sponsorluk inlaşması imzalandı.
Kulübün Beştepe Tesisleri’nde düzenlenen sponsorluk imza törenine, sarı-lacivertli ekibin başkanı Faruk Koca ve One More International CEO’su Mustafa Erdil, yönetim ekibi ve temsilcileri katıldı.
One More International CEO’su Mustafa Erdil, MKE Ankaragücü ailesine katılmaktan sevinç ve memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Başkan Faruk Koca ve One More International CEO’su Mustafa Erdil’in imzaladığı sözleşme, 2022-2023 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!