Muzırın faili Acar’ın yardımcısıymış

Güncelleme Tarihi:

Muzırın faili Acar’ın yardımcısıymış
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2007 00:00

Devlet Tiyatrolarının Kadıncıklar adlı oyununa 16 yaş sınırı getirmesi sonrasında, yönetmen Ensar Kılıç ve Genel Müdür Vekili Mine Acar arasındaki tartışma noktalandı. Acar’ın "İşgüzarlık yaparak sticker’ı yapıştırmış" dediği memurun Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Özyurt olduğu ortaya çıktı.

Acar ile görüştüğünü belirten Kılıç, Özyurt’un bu sınırlandırmayı koyan görevli olduğunu açıkladı. Acar Kılıç’a bir de yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada Genel Müdür Vekili, "Şahsıma resmi olarak yanlış bilgi aktarılarak yanıltıldım. Gerekli kişiler hakkında soruşturmaları başlattım. Soruşturma sonrasında gereken cezaları vereceğiz" dedi.

STİCKER’LAR

AFİŞLERDEN KALDIRILDI
Ankara Hürriyet’e "Ben de haddimi aşan konuşmalar yapmış olabilirim" diyen Kılıç, Acar’ın afişe sticker’ın yapıştırılması hakkında bir bilgisi ve talimatının olmadığını vurguladı. Kılıç şöyle konuştu:

"Mine Acar, olayı benim kendisine telefon açmam sonucu öğrendi. Afişi asan Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Özyurt’dur. Acar’ın bu konuda bir onayı da yok zaten. Personelini korumaya çalıştı. Yanlış hesap bağdattan döner. Biraraya geldik ve sorunu aştık. Sticker’lar da bütün afişlerden kalkmış durumda."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!