Mülkiye'de inek coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Mülkiyede inek coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2014 01:04

Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin geleneksel etkinliği olan İnek Bayramı bu yıl da coşkuyla kutlandı. ‘İnek Duası’ ile başlayan kutlamalar, meşale ve maytaplar eşliğindeki yürüyüşle sürdü.

Haberin Devamı

Mekteb-i Mülkiye olarak da bilinen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin (SBF) her yıl geleneksel olarak düzenlediği İnek Bayramı, bu yıl da coşkuyla kutlandı. İnek Bayramı etkinlikleri SBF Dekanı Yalçın Karatepe’nin konuşması ve ardından imam cübbesi giyen öğrencinin okuduğu ‘İnek Duası’ ile başladı. Duanın ardından SBF önünde toplanan öğrenciler inekle birlikte Cemal Gürsel Caddesi’ne indi. İneğin arkasında yürüyen öğrenciler kendi bölümlerinin pankart ve flamalarını taşıdı. Meşaleler ve maytaplarla şarkı söyleyen öğrenciler yürüyüşün ardından fakülteye giderek eğlenceye devam etti.
Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunlarından Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de İnek Bayramı’na katıldı. Bir konuşma da yapan Taşdelen, SBF’li olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Mülkiyede inek coşkusu

İNEK ‘SELFIE’Sİ

Mülkiyeli öğrenciler, son zamanların modası olan ‘selfie’ pozunu inekle birlikte verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!