Moskova’da turist avı

Güncelleme Tarihi:

Moskova’da turist avı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2013 00:00

Başkent temsilcileri Rusya’daki seyahat fuarında Ankara için turist arıyor.

Haberin Devamı

Ankara Valiliği, Rusya’nın Moskova kentinde açılan MITT Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Başkent’i temsil etmesi amacıyla Ankara Kalkınma Ajansı, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve Ankara Ticaret Odası’na öncü oldu. Fuarda en büyük standa sahip olan Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, şunları söyledi:

YENİ BİR ADIM

“Ankara, sahip olduğu tarihsel ve kültürel potansiyeli ortaya koymak için Moskova Turizm Fuarı’na gelmiş bulunmakta. Ankara Valimizin, Ankara’da başlatmış olduğu turizm hamlesine bugün burada yeni bir adım daha eklemiş oluyoruz. Bu çalışmalarla Ankara sahip olduğu tarihsel ve kültürel değerlerini uluslararası arenada da tanıtmaya başlamış durumda.

Haberin Devamı

ÖNCELİK SAĞLIK TURİZMİ

Bu anlamda turizm sektöründe Türkiye’nin önemli bir pazarı olan MITT Moskova Fuarı’na çok önem veriyoruz. Özellikle Ankara’nın sahip olduğu sağlık turizmi potansiyelini burada katılımcılara anlatma fırsatı bulacağız.”
Ankara Kalkınma Ajansı, Başkent’in sekiz ayrı dile çevrilen broşürlerini Moskova’da dağıtıyor.

197 DESTİNASYON

Moskova’nın Expo Center Fuarcılık Merkezi’nde açılan ve bu yıl 20’ncisi düzenlenen fuar, 23 Mart gününe kadar devam edecek. Sekiz hol ve 57 bin metrekareden oluşan fuarda, 3 bin katılımcı ile dünya genelinde 197 destinasyon temsil ediliyor. Geçen yıl 83 bin kişinin ziyaret ettiği fuara bu yıl da yoğun katılım bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!