Miniklerden vurmalı şov

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden vurmalı şov
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 00:00

Her yaştan ilk ve orta öğretim öğrencileri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) sanatçısı Dinçer Özer, Keçiören Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Vurmalı Çalgılar Şenliği”nde hem eğlendi, hem çaldı. CSO Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu, ilçedeki okullardan çok sayıda öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Projeyi hazırlayan Dinçer Özer, etkinlik öncesinde, 2007 yılında küçük gruplarla başlayan şenliğe katılımın ve desteğin her yıl arttığını söyledi.
Şenliği bu yıl gösteriye çevirmek istediklerini anlatan Özer, “Seçilmiş küçük öğrenciler, liselerden genç arkadaşlarımız burada gösteriler yapacak. Gelen arkadaşlarımız okullarında kendi imkanlarıyla hazırlanan öğrenciler. Bu tür aktiviteleri çoğaltarak, onlarla belki daha sonra buluşma imkanı bulacağız, birlikte gösteriler yapacağız” dedi.
Özer, şenliğin bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini, her yıl bahar aylarında çocuklarla ve gençlerle buluşmayı istediklerini belirtti.
Özer, Çocuklara müziği sevdirmek adına gruplar, atölye çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

Büyük alkış aldılar

DİNÇER Özer, gösteriler başlamadan önce salondaki çocuklara CSO ve tarihi hakkında kısa bir bilgi verdi.
Öğretmenlerinin şefliğinde sahneye çıkan anaokulu öğrencilerinden oluşan grubun gösterisi ilgiyle izlendi. Öğretmenlerini dikkatle izleyen minik öğrenciler, başarılı performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!