Mimarlık ödülleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Mimarlık ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2021 22:16

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından verilen ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘Mimarlık Ödülleri’nin kazananları belli oldu.

Haberin Devamı

Pia Sera’da düzenlenen törende toplam 5 kategoride ödüller dağıtıldı. Törene, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanı sıra mimarlık ofislerinin yanı sıra yapı sektöründe yer alan yatırımcı, müteahhit, mühendis-müşavir ve yapı malzemesi üreticileri gibi farklı sektörlerden temsilciler katıldı.

Mimarlık ödülleri dağıtıldı


Ödül alan herkesi tebrik eden TürkSMD Başkanı Ali Osman Öztürk, “Yapı sektöründeki çalışmalarımızın göstergelerinden sayılan mimarlık ödülleri, sektörde sistem ve standartların yükselmesi, yapı sektörünün gelişmesine katkı sağlıyor. Mimarlık mesleğinin gelişmesine katkı sağlayan projelerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Mimarlık ödülleri dağıtıldı


Cosentino Türkiye’nin Ülke Direktörü Alper Şensan ise “Kendi sektörümüzde dünya lideri olarak standartları yukarı çekerken, ülkemizde de yapı sektörünün önemli bir oyuncusu olmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!