Milli Günde süperstar sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Milli Günde süperstar sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2011 00:00

Azerbaycan’ın bağımsızlığının 20. yıldönümü, düzenlenen bir davetle kutlandı. Büyükelçi Faig Bağırov’un ev sahipliği yaptığı resepsiyona Ajda Pekkan ve Semiramis Pekkan da katıldı.

SHERATON Otel’de düzenlenen davete, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’in yanı sıra çok sayıda yabancı misyon temsilcisi, askeri yetkililer ve davetliler katıldı. Ankara’da ilk kez milli gün resepsiyonuna ev sahipliği yapan Büyükelçi Faig Bağırov ve eşi Lale Bağırova konukları kapıda karşıladı.

Geceye katılanlar arasında sürpriz bir isim de bulunuyordu. Konser için Ankara’ya gelen Süperstar Ajda Pekkan, konser öncesi resepsiyona katıldı. Pekkan, Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bağırov ve eşi Lale Bağırov’la bir süre sohbet etti. Sanatçı, Azerbaycan’ı çok sevdiğini ve Bağırov ailesinin yakın dostu olduğunu söyledi. Sanatçı, hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı. Biranda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen onlarca hayranı arasında kalan Ajda Pekkan’ın imdadına kardeşi Semiramis Pekkan yetişti. Semiramis Pekkan, kardeşini kalabalığın arasında çekerek çıkardı ve iki kardeş resepsiyon salonundan ayrıldı.

Kardeş ülke

Büyükelçi Faig Bağırov davette yaptığı konuşmada, bağımsız olma sevincini bugün dost ve kardeş Türkiye ile birlikte kutlamaktan çok memnun olduklarını söyleyerek, Azerbaycan’ın son dönemde sayısız haksızlıklara maruz kalmasına rağmen, çok hızlı gelişmeler kaydettiğini anlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!