MHP'li muhaliflerden kurultay kararı

Güncelleme Tarihi:

MHPli muhaliflerden kurultay kararı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 18:43

MHP'li muhaliflerden kurultay kararı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MHP'de 4 genel başkan adayının yaptığı toplantıdan, 'Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi'nin tedbir kararının kaldırılması halinde kurultay toplanabilir' kararı çıktı. Aksi bir durumda ise olağanüstü kongrenin çağrı heyeti tarafından belirlenecek ileri bir tarihte yapılması kararlaştırıldı.
MHP'li 4 Genel Başkan Adayı, Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ olağanüstü kurultay süreciyle ilgili olarak toplantı yaptı. Toplatıyla ilgili 4 genel başkan adayı konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu şekilde:
"Milliyetçi Harekat Partisi olağanüstü kurultay süreciyle ilgili olarak; Germenek Asliye Hukuk Mahkemesince hukuka aykırı şekilde verilen tedbir kararına ilişkin, Ankara 25.icra Müdürlüğünce yapılan işlemlerin iptali talebiyle Ankara 3. İcra Mahkemesi nezdinde şikayette bulunulmuştur. Bahse konu şikayetin 13 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar kabulu halinde Milliyetçi Harekat Partisi olağan üstü kongremiz daha önce belirlendiği şekliyle 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecektir. Aksi halde, Yargıtay 18. Hukuk Dairesince kararın mayıs ayı içerisinde verileceği netleşmiş olması sebebiyle, olağanüstü kongremizi, kararın çıkmasına müteakip çağrı heyetimizce belirlenecek bir tarihte yapılması değerlendirilmiştir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!