MHP’li kadınlar CHP’ye katıldı

Güncelleme Tarihi:

MHP’li kadınlar CHP’ye katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2009 00:00

MHP Mamak Kadın Kolları Başkanı Zöhre Yıldırım, dört arkadaşı ile birlikte CHP’ye katıldı.

Mamak’ta CHP’ye katılımlar sürerken, MHP Mamak Kadın Kolları Başkanı Zöhre Yıldırım da, CHP’li oldu. Partide çalışmalara başlayan Yıldırım, "1992-2008 yılları arasında MHP’de gönüllü olarak çalıştım. Bütün imkansızlıklara rağmen son olarak da MHP Mamak Kadın Kolları Başkanlığı yaptım. Ancak esas yerimin başka yer olduğunu, kalbimin hep başka bir yerde çarptığını, dedemin partisi olan CHP’de yer almam gerektiğini düşündüm ve istifa ederek Ocak ayında arkadaşlarımla birlikte rozetimi değiştirdim" dedi.

Yıldırım, CHP’ye katılmakla "özüne döndüğünü" kaydederek, "CHP’nin son günlerdeki açılımı, Mamak’ta gerçekleştireceği projeleri çok inandırıcı ve olumlu buldum ve halkla beraber olduklarını gördüm" diye konuştu.

Yıldırım’ın CHP’ye katılması ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin de "Mamak’ta bu katılım bize güç verdi. Kadınlarımıza çok önem verdiğimizi her zaman her yerde anlatıyoruz. Aramıza katılan Zöhre Yıldırım ve arkadaşlarının bizi tercih etmeleri Mamak için çalışmalarımızın ve projelerimizin doğru olduğunu kanıtlıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!