Mezarlıklar temizlendi

Güncelleme Tarihi:

Mezarlıklar temizlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2021 03:45

Elmadağ ile Yenimahalle belediyeleri ilçe sınırlarından bulunan mezarlıklarında, Kurban Bayramı öncesi bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, mezarlıkların yanı sıra, toplam 270 cami ve mescitte Kurban Bayramı öncesi ibadet ve ziyaretler için bakım ile temizlik çalışması da gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, camileri dezenfekte ederek, halıları süpürüp kuru temizlemesini yaptı ve camileri haşerelere karşı ilaçladı. Vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzurlu ve hijyenik şekilde geçirebilmeleri için tüm önlemlerin alındığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, mezarlıkların temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de bayrama hazırladık” dedi.

Mezarlıklar temizlendi


EN KUTSAL YERLERİMİZ

Elmadağ Belediyesi ise Ankarar Büyükşehir Belediyesi (ABB) işbirliğiyle mezarlıklar içerisindeki otların biçilmesi, yol düzenlemesi, parke, kilit taşı ve muslukların bakımını gerçekleştirdi. Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın “Mezarlıklar en kutsal yerlerimizdir. İlçemiz genelinde periyodik aralıklarla bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yaptığımız mezarlıklarımızın bayram öncesi temizliklerini titizlikle tamamladık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!