Melekler sezonu açtı

Güncelleme Tarihi:

Melekler sezonu açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2020 17:36

Süper Ligde geride kalan sezonu ikinci bitiren mavi-beyazlılar, mücadele edecekleri lig ve Avrupa kulvarında başarılı olmayı hedefliyor. Teknik Direktör Serdar Eler, genç ve dinamik bir kadro kurduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin, iddialı takımları arasında yer alan Yenimahalle Belediyespor, yeni sezon çalışmalarına başladı. Salgın nedeniyle Türkiye Hentbol Federasyonu ligleri kaldıkları yerde bitirme kararı alırken, Yenimahalle Belediyesi sezonu ikinci sırada tamamladı. Başkent temsilcisi, 2020-2021 sezonunda hedefini, ilk 4 içerisinde yer alıp, Avrupa kupalarına katılma olarak belirledi. Altın Kanatlı Melekler, hedefleri doğrultusunda sezon öncesi çalışmalarına başladı.
Mavi beyazlılar, ilk haftayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde, korona virüs tedbirleri kapsamında, 5’erli 3 grup halinde, anatomik adaptasyon üzerine yaptığı çalışmalarla kapattı.

Melekler sezonu açtı


HAZIRLIK KAMPI İÇİN MUĞLA’YA GİTTİLER

Ankara’da, çalışmalarını tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, sezon öncesi kamp çalışmaları için Muğla’ya hareket etti. 10 gün sürecek kamp boyunca, günde iki antrenman yapacak olan mavi-beyazlılar, genel koordinasyon, core ve cross programları üzerine yoğunlaşacak. Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde yeni sezon 27 Eylül’de başlayacak.

GENÇ VE DİNAMİK BİR KADRO KURULDU

Yenimahalle Belediyesi Teknik Direktörü Serdar Eler, oluşturduğu genç, dinamik ve enerjik kadroyla, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin, heyecan veren takımları arasında olmayı sürdüreceklerini söyledi.
Sezon hakkında değerlendirmelerde bulunan Eler, “Geçen yıl planladığımız yeni yapılanmanın üzerine koyup, yeni sezona başlıyoruz. Oluşturduğumuz genç ve dinamik kadromuzla, güzel bir hava yakaladık. Oyuncularımın gösterdiği özveriden çok memnunum. Öncelikli hedefimiz, yakaladığımız sinerjiyi bozmadan lige iyi bir ivmeyle başlayıp, sezon boyunca performansımızı belli bir seviyede tutmak. Süper Lig’de yer alan takımlara da başarı diliyorum. Süper Lig uzun bir maraton, temennim izleyenlere keyif veren, sakatlığın en az düzeyde seyredeceği bir sezon olması yönünde.”

Haberin Devamı

İÇ TRANSFERDE 12 İMZA

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi SK, geride kalan sezonu 12 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puanla bitirdi. EHF Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Yenimahalle Belediyesi, 12 oyuncusu ile yeniden sözleşme imzalayıp, kadrosunu korumayı başardı.
Mavi-beyazlılar; Selen Akalın, Yağmur Bembeyaz, Fatma Ay Babür (kaleci), Fatma Atalar (orta oyun kurucu), Bilgenur Öztürk (sağ oyun kurucu), Sabiha Gökçimen (sol oyun kurucu), Ceylan Aydemir, İlayda Dikbaş, Elif Yaren Uzun, Gülcan Tügel (sol kanat), Nurceren Akgün, Esra Ertap Koyunoğlu (pivot) ile sözleşme imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!