Meclis üyelerini Yaşar ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Meclis üyelerini Yaşar ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 16:14

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ocak ayı görüşmelerine başlayan Meclis üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın davetlisi olarak Ankara Konağı’ndaki yemekte bir araya geldi.

Haberin Devamı

Yemekteki konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Yaşar, “Şu ana kadar Ankaramız için birlik ve beraberlik içerisinde birçok noktada güzel işlere imza attık. Bu 3 senede hepimiz Ankara’nın eksikliklerini giderir ve Ankara’yı marka kent yapmak için elimizden gelen gayreti gösteririz” dedi.  Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez ise “Bu kente iktidar, muhalefet çerçevesinde bakmamalıyız. Kente kimin hayrı dokunacaksa onlarla yan yana durmalıyız. Yan yana durup kenti büyütmek bizim işimiz, bunun için çalıştık” diye konuştu.  

Fethi Yaşar’ın ev sahipliğindeki davete Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Başar Bal, Hüseyin Boran ve Yenimahalle meclis üyeleri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!