Mavi Sahne’den yeni yıla merhaba

Güncelleme Tarihi:

Mavi Sahne’den yeni yıla merhaba
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 00:00

Mavi Sahne yeni yılın ilk ayında birbirinden güzel oyunlarla tiyatro severler için perdelerini açıyor.

Haberin Devamı

Sanat hayatında 12. yılı geride bırakan Mavi Sahne, yeni yılda da yediden yetmişe tüm tiyatro severleri memnun edecek oyunlara ev sahipliği yapacak. Ocak ayında dört oyun Mavi Sahne’de izleyicilerle buluşacak. Neyzen Tevfik’in hayatının anlatıldığı Hiç, doğaçlama oyun Tuluatmasyon, müzikal Gires, çocuk oyunu Buzullar Eriyince ay içerinde perde diyecek.

ANKARA MÜZİKALİ

Yönetmenliğini Sedat Demirsoy, koreograflığı ise Esin Kartaloğlu’nun yaptığı doğaçlama oyunu Tuluatmasyon bir kez daha Mavi Sahne’de tiyatro severlerin ilgisini bekleyecek. Oyun, 19 Ocak tarihinde perde diyecek. Ocak ayında sahnelenecek bir diğer oyun ise Gires olacak. İki perdelik müzikalin yönetmenliğini Sedat Demirsoy üstlenirken, koreografi ise Esin Kartaloğlu ve Deniz Atlı’ya ait. Orkestra da ise Piiz grubu yer alıyor. Ankara için yapılan müzikalde ‘Aşk her engeli aşar mı?’ sorusuna cevap aranıyor. Oyun 11-27 Ocak tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı

NEYZEN SAHNEDE

Taşlamalarıyla efsaneleşen Neyzen Tevfik’in hikayesinin anlatıldığı ‘Hiç’ adlı oyun Ocak ayında ilgi çekecek oyunların başında geliyor. Artı 18 yaş sınırıyla sergilenecek oyunun yönetmenliğini Sedat Demirsoy yaparken, Neyzen Tevfik’i ise Ziver Armağan Açıl canlandıracak. Oyun 18 Ocak’ta perde diyecek. Mavi Sahne’de Ocak ayında konuk oyun olarak ise Buzullar Eriyince sergilenecek. Buzullar Eriyince, 5 ve 19 Ocak tarihlerinde Mavi Sahne’de minik izleyicilerle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!