MATSU Anadolu’ya ulaşıyor

Güncelleme Tarihi:

MATSU Anadolu’ya ulaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2009 00:00

Mimarlık ve inşaat sektöründe çalışmaya 2003 yılında başlayan MATSU Mimarlık İnşaat, elektrikli yerden ısıtma ve kar-buz engelleme sistemleri ile Anadolu tüketicisine ulaşmaya çalışıyor.

Firma adına konuşan Dinçer Aktepe şunları söyledi:

"Faaliyete başladığımız 2003 yılından günümüze dek farklı ölçeklerde ve farklı kapsamlarda mimarlık ve uygulama projelerini başarıyla tamamlayan MATSU’nun referansları arasında müstakil konutlar, endüstriyel tesisler, oteller, banka şubeleri ve çok katlı iş merkezleri var. MATSU olarak, 2006 yılında NEXANS markası ile elektrikli yerden ısıtma ve kar-buz engelleme sistemleri satışı ve kurulumunu faaliyet alanımıza ekledik.

Zemin altı uygulamalar

Çok farklı uygulama alanlarına sahip olan Nexans ısıtma kabloları, iç mekan uygulamalarında konforlu döşeme ılıklığı her türlü yüzey kaplama malzemesi altında sağlanabilir. Zemin altına uygulandığı için görünmeyen ve yer kaplamayan sistem, sensör ve termostat kontrolü aracılığı ile istenilen ortam sıcaklığını ve konforu sağlar ve enerji tüketimini en aza indirir. Dış mekanlarda da kar-buz engelleme amaçlı kullanılmaktadır. Nexans ısıtma kabloları kış bahçesi ısıtmasında, boru ve tank ısıtmalarında, hamam ve buhar odası ısıtmasında, uydu anteni buz önlemesinde, buzhane zeminlerinin donmasının önlenmesinde de çözümler sunuyor.

Geniş referans

Isıtma kabloları uygulamarı alanında MATSU’nun referansları arasında, Ankara Elmadağ Ekol Lojistik Tesisleri çatı olukları, Ankara Şehir Kulübü buhar odası ıstması, Ankara Esenboğa Novagenix çatı ve oluk inişleri, Ankara International Preschool garaj rampası ve bina girişi kar-buz engelleme sistemi yer almaktadır."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!