Masa tenisinde öze dönüş

Güncelleme Tarihi:

Masa tenisinde öze dönüş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 01:11

Federasyon Teknik Kurul Başkanı Sabrioğlu, ilerleyen dönemde milli takımda devşirme sporcu ile çalışmayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Sabahattin Sabrioğlu, altyapıya önem verdiklerini ve ilerleyen dönemlerde devşirme sporcularla çalışmayacaklarını söyledi.
Sabrioğlu, altyapıya yatırımı ön plana alıklarını belirtip, ”Kendi çocuklarımıza önem veriyoruz. Bunları, 2016 ve 2020 Olimpiyatları’na yetiştirmeye çalışıyoruz. İleride hazır (devşirme) oyunculardan kulüpler belli bir yere kadar yararlanacak ama bundan sonra milli takımda hazır oyunculardan yararlanmayı düşünmüyoruz. Bizimle 3-4 sene daha devam ederler ama ondan sonra kendi ülkelerine dönerler” diye konuştu.

BAYANLARDA YETENEKLİ BİR KUŞAK GELİYOR

Yerli oyuncu yetiştirmek için çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Sabrioğlu, “Altyapıda bayanlarda çok yetenekli bir kadromuz var. Erkeklerde son yıllarda yetişen sporcularımız var ama büyük takımlar seviyesinde değiller. Tabi bu oyuncuları da toparlamaya çalışıyoruz” dedi.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’ndaki Milli Takımlar Başantrenörlüğü görevini bıraktığını açıklayan Sabrioğlu, “Sadece arka tarafta genç arkadaşlarıma destek vereceğim ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini söyleyeceğim. Bundan sonra daha çok sosyal sorumluluk projelerinde yer alacağım” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!