Mamak Zabıtası’ndan Ramazan Öncesi Denetim

Güncelleme Tarihi:

Mamak Zabıtası’ndan Ramazan Öncesi Denetim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 11:02

Mamak Zabıtası’ndan Ramazan Öncesi Denetim

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde denetimlerini sıkılaştırdı. Ekipler, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle halkın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla çok sayıda işyerine denetim düzenledi.

İlçede faaliyet yürüten pastane, unlu mamuller üreten iş yerleri, tatlı üretim yerleri ile ekmek ve pide üretimi yapan gıda işletmelerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde çalışanların temizliği, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığı, son tüketim tarihi kontrolü, çalışma ortamının hijyeni ve ekmek gramajları kontrol edildi, denetimlerde eksikleri olan işyerleri uyarıldı.

ESNAF DUYARLI

Denetimlerin Ramazan öncesi ve Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşın içinin rahat olması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Yerel yönetimler olarak vatandaşın sağlığını doğrudan ilgilendirecek her türlü hizmeti titizlikle gerçekleştiriyoruz. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!