Mamak Füzyon hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Mamak Füzyon hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2022 16:13

Mamak Füzyon Teknoloji ve Girişim Merkezi törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak Füzyon, gençlerimiz için tam bir üretim merkezi olacak” dedi.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi’nin bilim ekosisteminin güçlendirilmesi amacıyla tasarladığı Mamak Füzyon Teknoloji ve Girişim Merkezi hizmete girdi. Bilime meraklı, gönül vermiş gençler için fonksiyonel, çok amaçlı bir eğitim ve uygulama merkezi olacağını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak, bu potansiyeli korumak ve geliştirmek açısından inşa ettiğimiz bu gençlik merkezlerimiz, inşallah yenilikçi bir anlayışla çalışacak” dedi. Köse, merkezle ilgili şu bilgileri verdi:

Mamak Füzyon hizmete girdi


ÜRETİM MERKEZİ OLACAK

“Sosyal ve temel birimleri kaynaştıracak olan Mamak Füzyon, gençlerimiz için tam bir üretim merkezi olacak. Gençlerimizin dinamik gücünün farkındayız. Bu merkezlerde özellikle, geleceğin mesleklerine sahip, milli teknoloji hamlesinin ruhuna uygun, medeniyetimizin değerleriyle kuşanmış, insanlığa faydalı olacak, geleceğin mimarı gençlerimizi, yetiştirmeyi planlıyoruz. Merkezle Ali Kuşçu’lar, Aziz Sancar’lar, Fuat Sezgin’ler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Burada bilim olimpiyatlarına çocuklarımızı yetiştireceğiz ve bilim olimpiyatlarının şampiyonları da Mamak’tan çıkacak. Çağın ötesinde bakış açısı ile gerçekleşecek çalışmalarımızla Mamak’ta bilim var diyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!