Mali Müşavirler sandığa gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Mali Müşavirler sandığa gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 16:55

ASMMMO’da bu pazar günü yeni başkanı belirlemek üzere sandık başına gidiliyor. DMMM adayı Naci Alkan, ÇDMG Adayı Ali Şahin ile mevcut başkan Mehmet Okkalı ASMMMO Başkanı olmak için yarışacak.

Haberin Devamı

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO), yeni başkanını belirlemek üzere sandık başına gidiyor. Oda Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyelerinin belirleneceği, yaklaşık 12 bin Mali Müşavir’in oy kullanacağı 22 Mayıs’taki seçimler öncesi gruplar da adaylarını belirledi. Demokrat Muhasebeci ve Mali Müşavirler Grubu adayı Naci Alkan, Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu Adayı Ali Şahin ile mevcut başkan ve Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Mehmet Okkalı Ankara Hürriyet’e açıklamada bulundu.

Mali Müşavirler sandığa gidiyor

MESLEKTAŞ ODAKLI HİZMET

Odanın mevcut başkanı ve Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Mehmet Okkalı, üç yıldır meslek ve meslektaş odaklı hizmetlere imza attıklarını söyledi. Okkalı şu ifadeleri kullandı: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyerek meslektaşlarımızın teveccühü ile 2016-2019 döneminde de inşallah odamızı demokratik, insani, ahlaki, milli ve manevi değerler düzeninde yönetmeye devam edeceğiz. Demokrasilerin olmazsa olmazı seçimlerdir. Akademik bir meslek kuruluşu olmanın yanı sıra Ankara’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Seçimlerin mesleğimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Haberin Devamı

Mali Müşavirler sandığa gidiyor

12 BİN KİŞİYE SESLENİYORUZ

Demokrat Muhasebeci ve Mali Müşavirler Grubu’nun (DMMM) Başkan Adayı Naci Alkan, “Biz 12 bin kişinin yöneticisi olacağız, 12 bin kişiye sesleniyoruz. Çünkü irade olarak belli kesimin ve ya herhangi bir gruba üye olmuş kesimin değil tamamının iradesine saygı duyduğumuz için ön seçimlere çağırdık. Biz 2013 seçimlerinden hemen sonra alanlara indik ve bugüne kadar yapmış olduğumuz son çalışmalarla meslektaşlarımızı ziyaret ettik. 3 yıldır meslektaşlarımızla iç içe yaşadık ve çalıştık” dedi.

Mali Müşavirler sandığa gidiyor

Haberin Devamı

MESLEĞİ ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ

Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu (ÇDMG) Başkan Adayı Ali Şahin de kazanmak için birlik olmanın gerekliliğine vurgu yaparak, “Ayrışarak değil birleşerek zafer kazanabiliriz. Mesleğimizi hep birlikte zirveye çıkaracağız. Değerli meslektaşlarım çeyrek asrı geride bırakan bir meslek örgütüyüz. 22 Mayıs’ta mesleğimiz açısından bir dönüm noktasını hep birlikte aşacağız. Meslektaşlarıma şunu hatırlatmak istiyorum, zafer kazanmak istiyorsak birlik olmak zorundayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!