Mahalleliyi canından bezdirdi

Güncelleme Tarihi:

Mahalleliyi canından bezdirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 15:29

Sincan Mustafa Kemal Mahallesi Kayı Caddesi üzerindeki binalarda yaşayan vatandaşlar, komşuları S.T.'nin sürekli olarak oturduğu evin camından kendilerine taş attığı, kendisini uyaranlara küfürler ettiği ve çocuklara tehditler savurduğu iddiası ile akşam saatlerinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Komşuların şikâyetleri üzerine kalabalığın bulunduğu yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. S.T.'nin evinin önünde toplanan kalabalık, uzun süre slogan atarak S.T.'nin binadan gitmesini istedi. Emniyet ekipleri, kalabalığı dağıtmaya çalışırken, şikâyetler üzerine de S.T.'yi gözaltına aldı.

CAMDAN AŞAĞI TAŞ ATIYOR

Mahalle sakinlerinden Ayşe Samur, S.T.'nin çocuğuna taş attığını söyleyerek “Bize yapmadığı yok. Çocuklarımıza, kocalarımıza, komşularımıza laf atıyor, tahrik ediyor, hakaret ediyor. Kovaya taş dolduruyor camdan onları atıyor. Benim çocuğumun kafasına bile kaç kere şişe attı. Tutkal alıyor arabaları tutkallıyor. Burnumuzdan getiriyor, her gün taş, her gün taş. Sabah 6’da müzik çalıyor. Canımıza tak etti” dedi.

15 ARABANIN CAMINI KIRDI

Haberin Devamı

Komşulardan Ferhan Özdemir de S.T. hakkında şikâyette bulunduğunu belirterek “Bizim 2 yaşında, 3 yaşında, 5 yaşında çocuklarımız parkta oynayamıyor, taşlıyor. Bizim burada oturan ne kadar insan varsa herkes şikayetçi, herkesin bir davası var. Bugün benim arabamı taşlıyor, 15 arabanın camını kırdı” dedi. Apartman sakinlerinden Tuncay Kabaca ise S.T.'nin apartmandan gönderilmesi için imza topladıklarını da söyledi. 

BAKMADAN GEÇME!