MABEDİMİZDE OYNAYACAĞIZ

Güncelleme Tarihi:

MABEDİMİZDE OYNAYACAĞIZ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2012 02:46

Ankaragücü Başkanı Bent Ahlat, son dönemde tartışılan stat konusunda açık adresi gösterdi.

Haberin Devamı

19 Mayıs Stadı’nın sarı-lacivertliler açısından anlamının çok farklı olduğunu belirten Ahlat, “Şartlar ne olursa olsun, biz burada mücadele edeceğiz. Stat sorununa, sayın valimizin çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.

Ankaragücü kulübü, görevlerine devam eden ve yeni anlaşma sağlanan altyapı antrenörleri ile sözleşme yaparken, kulüp başkanı Bent Ahlat, sarı-lacivertli ekibin yeni sezon maçlarını oynayacağı stat konusunda net konuştu. 19 Mayıs Stadı’nın Ankaragücü’nün mabedi olduğunu ve sarı-lacivertli taraftar için bu stadın farklı bir anlam taşıdığını belirten Ahlat, “Şartlar ne olursa olsun biz, maçlarımızı mabedimizde oynayacağız. Stat sorunu, hala gündemde. Bunun çözümü için sayın valimizden destek bekliyoruz” dedi.
Ankaragücü’nün A takım teknik kadrosunun ardından alt yapı organizasyonunda da gerçek Ankaragüçlüleri göreve getirdiğini vurgulayan Ahlat, “Ankaragücü, alışık olmadığı günler yaşıyor. Zorlukları aşmak için camia olmak ve birbirimize kenetlenmek zorundayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÇOK YOĞUN BİR TRAFİKTEN GEÇİYORUZ

Alt yapının emin ellerde olduğunun altını çizen Ahlat, şunları söyledi:
“Türkiye’nin en genç ve en iyi ekibine sahibiz. Bugün sözleşme imzalayan antrenörlerimizin de kontratlarında tazminat maddesi yok. Ankaragücü’nün ekonomik anlamda yaşadığı ağırlığı, Naim Süleymanoğlu gelse kaldıramaz. Bugün İstanbul’da Futbol Federasyonu yetkilileri ve alacaklı futbolcuların menajerleri ile görüşeceğiz. Orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Transfer yasağını kaldırmak için çok yoğun bir trafikten geçiyoruz. Vassell konusunda, eski başkan Cengiz Topel Yıldırım ile görüştüm. Kendisi yardımcı olma sözü verdi. Diğer başkanlarla da görüşeceğim.”

BİZİM GEÇMİŞLE KAVGAMIZ OLMAYACAK

“Bu kentin Belediye Başkanı, en önemli marka değerine destek vermelidir. Kendisinden ya da bir başka isimden şahsi para talebimiz yok. Gelsinler borçları ödesinler demiyoruz. Beraber güzel bir fotoğraf verelim istiyoruz. Bizim geçmişle kavgamız olmayacak. Sayın valimizden, bizleri bir çatı altında toplamasını bekliyoruz. Melih Gökçek’ten hem sözlü hem de yazılı randevu talebimiz olacak. Yakın zamanda öncelikle sayın Başbakanımız Erdoğan başta olmak üzere devlet büyüklerimizle de görüşeceğiz. Bizim davamız, bu markanın yere düşmemesi için. Ankaragücü’nün ruhunda bir asilik vardır. Bu asi ruh, mücadeleyi sonuna kadar sürdürme azmi verir. Biz, bu yolda ya öleceğiz ya da Ankaragücü’nü düzlüğe çıkaracağız. Ölmeden, Beştepe’den ayrılmak yok.”
Sadık İşçanoğlu’nun Genel Koordinatör olarak görev yapacağı Ankaragücü alt yapısında; Osman Zingi, Necati Erkmen, Fethi Tufaner, Hasan Vural, Erdoğan Erol, Cengiz Paça, Fuat Akyüz, Yücel Koçak, Sümer Alvurdu, Volkan Arat, İrfan Şener, Erkan Babür, Şükrü Arslan ve Mustafa Eskirecepoğlu görev yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!