Liseli aşıklara görkemli düğün

Güncelleme Tarihi:

Liseli aşıklara görkemli düğün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2007 00:00

Yükseliş Koleji’nde tanışan Yasemin Kaya ve Arda Aydın, uzun süren beraberliklerini Sheraton Otel’de görkemli bir düğünle evliliğe dönüştürdü.

KAYALAR Mutfak’ın sahibi Yakup Kaya’nın kızı Yasemin Kaya ve Şal Tekstil’in sahibi Yavuz Aydın’ın oğlu Arda Aydın, Sheraton Otelde yapılan düğünle dünya evine girdiler. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kıydığı nikahta, Meclis Başkan Vekili Nevzat Pakdil, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve işadamı Yücel Aydın şahitlik yaptı. 700 kadar davetlinin katıldığı düğünde hanımlar şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

MÜZİKLE KARŞILANDILAR

28 Temmuz’da Ankara’da nişanlanan çiftin kına gecesi Türk geleneklerine göre davullu zurnalı yapılmıştı. Düğün gecesi davetlileri salonun girişinde akordeon çalan müzisyenler karşıladı. Yükseliş Koleji’nden beri arkadaş olan çift, uzun süren ilişkilerini evliliğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadı. Baba mesleklerini sürdüren çift balayı için piramitleriyle ünlü Mısır’ı tercih etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!