Liderlik hedeften geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Liderlik hedeften geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2014 01:27

Atılım Üniversitesi öğretim görevlisi ve ‘Lider Öyle Olmaz Böyle Olur’ kitabının yazarı Sevinç Engin tarafından verilen ‘Liderlik Teorileri ve Uygulamaları’ dersi kapsamında düzenlenen ‘Girişimcilik, Liderlik ve Başarı Tavsiyeleri’ konulu konferansa, Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer konuk oldu.

Haberin Devamı

Öğrencilere, ‘İş Dünyasında Liderlik’ ve ‘Liderlik’ kavramları üzerine deneyim, tecrübe ve bilgilerini aktaran Süzer, şunları söyledi:
“Gençlere sevdikleri bir işte çalışmalarını, kendilerine gerçekçi hedefler koymalarını, düzenli ve organize çalışmalarını öneriyorum. Problemden kaçınmak yerine çözüm üretmeye gayret etmek, gizlenen bir sorun olup olmadığına dikkat etmek ve varsa üzerine gitmek iş yaşamında başarı için önemli husus arasında yer alıyor. Kendimden örnek vermem gerekirse, ben hayatım boyunca hiçbir zaman illa şu hedefe ulaşmak istiyorum demedim. Hayal kırıklığı yaşamamak için yüksek hedefler koymamaya dikkat ederim. Ancak önüme çıkan fırsatları da değerlendirmeye çalışırım. Etik yaklaşımdan hiçbir zaman vazgeçmedim, gençlerimize de aynısını tavsiye ederim. Unutmamak gerekir ki, en önemli stratejik hedef, etik hareket ederek başarıya ulaşmaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!