Liderin ‘Gücü’ yanında

Güncelleme Tarihi:

Liderin ‘Gücü’ yanında
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 15:01

Sarı-lacivertli taraftarlar, iki gün önce satışa çıkan tüm biletleri tüketti. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, 19 Mayıs Stadı’nda muhteşem bir atmosfer olacağını belirtirken, ceza sınırında olduklarını hatırlattı ve tribüne gelecekleri uyardı.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta son 6 haftaya girilirken, şampiyonluk için gün sayan Ankaragücü, bugün kendi sahasında Menemen Belediye ile karşılaşacak. Ligde, geride kalan 28 haftada Ankaragücü 61 puanla lider durumda. Menemen Belediye ise 51 puanla üçüncü basamakta ve play-off yolunda önemli bir avantaja sahip. İki takım tarihlerinde sadece bir kaz karşı karşıya gelirken, sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan müsabakayı, Menemen Belediye 4-3 kazandı. Ankaragücü bu maç öncesinde yükselen bir grafiğe sahip. Sarı-laciveritliler, evinde 6 maçtır kaybetmiyor ve toplamda 5 maçtır sürekli kazanıyor. Başkent ekibi aynı zamanda toplamda 6 maçtır da kaybetmiyor. Menemen Belediyespor ise deplasmanda 3 maçtır kaybetmiyor ve toplamda 5 maçtır yenilmiyor. Ankaragücü yönetimi, maç biletlerini 5 TL olarak belirleyip, 2 gün önceden satışa çıkarırken, sarı-lacivertli taraftarlar, tüm biletleri satışa çıktıktan kısa süre içinde tüketti. 19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 15.00’de başlayacak mücadele yine kapalı gişe oynanacak. Zorlu mücadeleyi, hakem Murat Özcan yönetecek. 

Haberin Devamı

YABANCI MADDE ATMAYIN UYARISI

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Ankara’da oynayacakları maçlarda her zamankinden daha dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Artık her maçın önemli olduğu bir sürece girdiklerini belirten Taşdemir, “Daha dikkatli olmalıyız. Özelikle bizim için çok büyük güç olan taraftarımıza her zamankinden daha çok iş düşecek. Ceza sınırındayız. Olası bir küfür, yabancı madde ya da sahaya atılan meşale nedeniyle ceza alabiliriz. Bu süreçte onlara çok ihtiyacımız var. Her zaman yanımızda oldular ve bundan sonra kalan maçlarımız için destekleri gerekiyor. Lütfen, küfür ettirmeyin, yabancı madde atılmasına engel olun ve meşale yakanları sahaya atmamaları konusunda uyarın. Hafta sonu yine muhteşem bir atmosfer olacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

BAŞKAN YİĞİNER’DEN TAKIMA MORAL

Ankaragücü, Menemen Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlarken, son çalışmayı Başkan Mehmet Yiğiner de takip etti. Yiğiner, teknik ekip ve oyunculara moral verdi. Ankaragücü’nde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Liderin en yakın takipçisi Gümüşhanespor ise deplasmanda ligin güçlü takımlarından Kastamonu 1966 ile karşılaşacak.

HACETTEPE SİVAS DEPLASMANINDA

Haberin Devamı

İkinci Futbol Liginde Beyaz ve Kırmızı Grupta yer alan Başkent’in diğer temsilcileri de zorlu maçlara çıkacak. Beyaz grupta Hacettepe, deplasmanda Sivas Belediye ile karşılaşacak. Keçiörengücü ise sahasında B. Tepecikspor’u ağırlayacak. Kırmızı Grup ekiplerinden Etimesgut Belediye deplasmanda Hatayspor, Bugsaş da dış sahada Tuzlaspor ile karşılaşacak. Bütün maçlar saat 15.00’de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!