Levent Güray Cup’ta şampiyonlar belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Levent Güray Cup’ta şampiyonlar belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2009 00:00

Ünlü işadamı Güray anısına düzenlenen tenis turnuvası, final maçlarıyla son buldu. Nihat Özdemir ve Emre Özlen çift erkeklerde, çift bayanlarda ise Yasemin Doğan ve Maria Ak ikilisi şampiyon oldular.

KAVAKLIDERE Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde Güray’ın doğum günü olan 30 Nisan’da başlayan 3. Levent Güray Tenis Turnuvası, geçtiğimiz günlerde final maçları ve kapanış kokteyli sona erdi.

Seçkin isimler yarıştı

Levent Güray’ın dostlarını ve iş arkadaşlarını kortlarda buluşturan bu özel turnuva, aynı zamanda iş ve tenis dünyasının seçkin isimlerini de bir araya getirdi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ve partneri Emre Özlen final maçında Ahmet Sarıyer ve partneri Casim Yılmaz’ı eleyerek turnuvayı birincilikle tamamladılar. Çift bayanlarda ise Yasemin Doğan ve Maria Ak şampiyon oldu. Şampiyon olan çiftlere ödüllerini Kavaklıdere Tenis Kulübü Başkanı Cengiz Ergüvenç ve Deniz Güray verdi.

52 bayan 114 erkek

BU yıl üçüncüsü düzenlenen “Levent Güray Cup” tenis turnuvasında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Gazeteci Can Dündar, Fatih Çekirge gibi isimlerin bulunduğu 166 katılımcı yarıştı. Mayıs ayı boyunca çekişmeli maçlara sahne olan turnuvaya Müteahhitler Birliği olarak daimi destek sözü veren Erdal Eren, çift erkekler ve çift bayanlarda birinci ve ikinci olan yarışmacılara tenis raketi hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!