Kurumlar potaya asıldı

Güncelleme Tarihi:

Kurumlar potaya asıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 15:28

CBL Ankara Kurumlar arası Basketbol Ligine katılım her geçen gün artıyor. Borusan, Roketsan ve Türk Telekom ile birlikte Güven Hastanesi de CBL Ankara Kurumlararası Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

Haberin Devamı

Ankara’da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Basketbol Ligi’nde; TC Merkez Bankası, Denizbank, TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) ve Bilkent Holding’in ardından Borusan, Roketsan, Türk Telekom ve Güven Hastanesi de CBL Ankara’da yer alacak. Bu 4 kurumun katılımı ile ligdeki takım sayısı 8 olurken, fikstür çekiminin yapılacağı 15 Ocak 2016 tarihine kadar görüşmelerin sürdüğü 3 kurumun daha lige katılması bekleniyor.

KARMA KADROYA ONAY ÇIKTI

Katılımcılardan gelen taleplerin ardından lig kurulunun yaptığı değerlendirmede CBL yönetmeliğinde de yer alan “karma kadro” kuralı Ankara’da da uygulamaya konulacak. Ligde mücadele edecek şirket/kurum takımları kadrolarında kadın çalışanlarına da yer vererek sahaya karma kadro ile çıkabilecek. CBL Ankara’da sezonun ilk maçları ise 24 Ocak 2016 Pazar günü oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!