“Kupayı evimizde kazanacağız”

Güncelleme Tarihi:

“Kupayı evimizde kazanacağız”
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2013 01:34

Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısını lider tamamladıklarını belirten Süleymanoğlu, “Başarılı bir kulis çalışması ile Avrupa Şampiyonlar Ligi 4’lü finalini Ankara’ya aldırdık. Taraftarımızın önünde bir ilki gerçekleştirmek için çaba harcıyoruz” dedi.

BAŞKENT EKİBİNİN ERKEK VOLEYBOL TAKIMI GERİDE KALAN SEZONU 3 KUPA İLE KAPADI.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde ilk yarıyı lider bitiren Halkbank’ın Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 2013’ün kendileri açısından gurur verici bir yıl olduğunu söyledi.
2013’ü değerlendiren Süleymanoğlu, en başarılı sezonu geride bıraktıklarını, yeni yılda sorumlulukların arttığını ifade etti.
2012-2013 sezonunu 3 kupayla kapattıklarını hatırlatan Süleymanoğlu, şunları söyledi:
“Halkbank açısından önemli, gurur verici bir yıldı. Önce Türkiye Kupası’nı kazandık. Ardından CEV Kupası’nı müzemize götürme onurunu yaşadık. Voleybol Ligi’nde ikinciliği kazandık. Süper Kupayı aldık. Böylece Halkbank camiasına son zamanların en başarılı sezonunu armağan ettik. 2013-2014 sezonuna yeni hedefler, yeni umutlarla yelken açtık. Erkek takımımızın kadrosunu yeniledik ama hepsinden önemlisi altyapımıza yatırım yaptık. Önümüzdeki süreçte formamızı oradan yetişecek sporcularımız terletecek. Şu anda lig lideriyiz. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı başardık. Başarılı bir kulis faaliyeti sonunda Şampiyonlar Ligi 4’lü Finalini düzenleme hakkı elde ettik. Güçlü kadromuz, Türkiye’nin desteği ile erkeklerde ilk kez olmak üzere Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldıracaktır, buna inanıyoruz.”

Haberin Devamı

CAMİANIN DESTEĞİNİ HEP YANIMIZDA HİSSETİK

Yeni sezonda yeni bir heyecanı yaşadıklarını ifade eden Süleymanoğlu, şöyle devam etti:
“Geçen yıl sponsoru olduğumuz Gazi Üniversitesi Bayan Takımı’nı Halkbank Spor Kulübü bünyesine kattık. Artık 1. liglerde iki takımımız var. Gücümüzü, attığımız her adımda yanımızda olan Halkbank camiasından aldık. Bize verdikleri her türlü destek için, yönetim kurulu başkanımız Hasan Cebeci’ye, yönetim kurulu üyelerine, tüm birimlerimize, çalışanlarımıza, emeği geçenlere ve kulüp yönetim kuruluna teşekkürü borç biliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!