Kupa Horasan’ın

Güncelleme Tarihi:

Kupa Horasan’ın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 01:18

Ankara Atlı Spor Kulübü’nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ‘Quick De Stehermelle’ isimli atıyla Sencer Horasan kazandı.

Haberin Devamı

Türkiye Binicilik Federasyonu ve Ankara Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen, engel atlama yarışmaları sona erdi.
AASK’nın Beştepe’deki tesislerinde düzenlenen yarışmaların son gününde; Limak Enerji, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Kupaları yarışları yapıldı.
Günün ilk yarışı Limak Enerji Kupası’nda, Amatör C C+ kategorisini, “Kashmir” adlı atıyla Cansın Özdeş kazandı. Abdurrahman Kandemir, “Rudi 142” isimli atıyla 2. olurken, Tuna Yıldırım da adı “Pernod 120” ile 3. sırada yer aldı.
Pro D+ B B+ A kategorisinde ise “Sir Kanka” isimli atıyla Nail Sular 1., “Prima Vera” adlı atıyla Ömer Çetin 2., “Aylin” isimli atıyla Başçavuş Onur Taşpınar 3. oldu.
Tek tasnif olarak koşulan Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nı ise “Özge II” isimli atıyla Başçavuş Onur Taşpınar kazandı. “Aquila” isimli atıyla Çağrı Başel’in 2. olduğu kupada, “Wisecrack” isimli atıyla Hulki Karagülle üçüncülüğü elde etti.
Günün son yarışması Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda ise iki binici barajı geçip finalde mücedele etme hakkını kazandı.
Quick De Stehermelle isimli atıyla, parkuru 44 saniyede hatasız tamamlayan Sencer Horasan kupayı kazandı. Colorland’s Cheyenne isimli atıyla, parkuru 4 ceza puanı ile tamamlayan Hasan Şentürk ikinci oldu. Kupaad, Skara Glen’s Cascador isimli atıyla Hulki Karagülle 3. sırayı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!