Kültür Sanat Ajandası

Güncelleme Tarihi:

Kültür Sanat Ajandası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2023 13:30

Bu hafta 8 yeni film, beyaz perdede. Usta oyuncu Russell Crowe’un başrolde oynadığı ‘Şeytanın Düşmanı’, hikâyesi ile haftanın öne çıkan yapımı olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

‘Galaksinin Koruyucuları 3’ maceraseverleri salonlara davet ederken, gerilim türündeki ‘Şüphe’ sırlar ve gizemlerle dolu konusuyla korku tutkunlarını bekliyor.

ŞEYTANIN DÜŞMANI / THE POPE’S EXORCIST

Kültür Sanat Ajandası

'Şeytanın Düşmanı’, Vatikan’ın baş şeytan kovucusu olarak görev yapan rahip Gabriele Amorth’un, yeni bir vakadan dolayı yaşadığı olayları konu ediniyor. Hayatı boyunca yüz binden fazla şeytan çıkaran Amorth, bir çocuğa musallat olan iblis istilasını çözmeye çalışırken, Vatikan’ın gizli tutmaya çalıştığı bir komployu da ortaya çıkarır. Julius Avery’in yönettiği filmin başrolünde Russell Crowe yer alıyor. Daniel Zovatto, Alex Essoe gibi isimler de oyuncu kadrosunda.
2023, ABD, 103’, Korku, Biyografik, Fantastik

Haberin Devamı

GALAKSİNİN KORUYUCULARI 3 / GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3

Kültür Sanat Ajandası

‘Galaksinin Koruyucuları 3’, ekip arkadaşlarından olan Rocket’in hayatını kurtarmak için yeniden bir araya gelen Koruyucular takımının hikayesini konu ediyor. Görevin başarıyla yerine getirilememesi durumunda Koruyucular’ın sonu gelecektir. James Gunn’un yazıp yönettiği filmde Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan rol alıyor.
2023, ABD, 149’, Macera, Komedi, Aksiyon

AŞKIN SAATİ 19:03

Kültür Sanat Ajandası

Haftanın yerli yapımları arasında bulunan ‘Aşkın Saati 19:03’, Beşiktaş’ın şampiyonluk maçını izlerken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden dedesinin üzüntüsüyle hayatında yeni bir sayfa açılan Oktay’ın, tesadüf eseri tanıştığı ve Beşiktaş semti üzerine tez yazan Aslı ile olan ilişkisine odaklanıyor. Hasan Gümet’in yönettiği filmde Serkan Keskin, Şinasi Yurtsever ve Erkan Can rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 110’, Komedi

Haberin Devamı

TATLI BELA / BEAUTIFUL DISASTER

Kültür Sanat Ajandası

Romantik komedi türündeki ‘Tatlı Bela’, farklı hayatlara sahip olan Travis ile Abby arasındaki tutkulu aşka odaklanıyor. Roger Kumble’ın yönettiği ve senaryosuna Jamie McGuire ile birlikte imza attığı filmde Dylan Sprouse, Virginia Gardner, Austin North gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.
2023, ABD, 105’, Komedi, Romantik, Dram

SUÇ BENDE / MON CRIME

Kültür Sanat Ajandası

1930’larda Paris’te geçen hikayede genç ve oldukça meteliksiz ve yeteneksiz bir aktris olan Madeleine Verdier’in ünlü bir yapımcıyı öldürmekle suçlanması ve avukat arkadaşının yardımlarıyla beraat etmesi sürecinde üne kavuşması anlatılıyor. François Ozon’un yazıp yönettiği filmde Nadia Tereszkiewicz, Rebecca Marder, Isabelle Huppert rol alıyor.
2023, FRANSA, 102’, Komedi, Dram, Suç

Haberin Devamı

ŞÜPHE / THE KINDRED

Kültür Sanat Ajandası

Şüphe, babasının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan bir Helen’in yaşadıklarını konu ediyor. Helen, yaptığı araştırmalar onun 30 yıl öncesine ait çözülmemiş bir gizemi ortaya çıkardığında, çocuğu için ölümcül olabilecek karanlık bir aile sırrını keşfeder. Jamie Patterson’un yönettiği filmin başrollerinde April Pearson, Samantha Bond, James Cosmo yer alıyor.
2021, BİRLEŞİK KRALLIK, 94’, Gerilim

 

BAKMADAN GEÇME!