Kültür-sanat ajandası

Güncelleme Tarihi:

Kültür-sanat ajandası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2023 12:20

Beyaz perdede bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor. 3 yerli yapımın izleyici ile buluşacağı haftanın öne çıkan yapımları ise ‘M3GAN’ ve ‘Tamiri Mümkün’.

Haberin Devamı

SİNEMA

Kültür-sanat ajandası

TAMİRİ MÜMKÜN

‘Tamiri Mümkün’, ünlü rock grubu Mor ve Ötesi’nin 28 Mayıs 2022’de İnönü Stadı’nda verdiği ve 35 bin kişinin katıldığı unutulmaz konseri beyaz perdeye taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Recep Yılmaz oturuyor.
2022, TÜRKİYE, 113’, Konser, Müzik

Kültür-sanat ajandası

‘M3GAN’

Korku, gerilim türündeki ‘M3GAN’, bir oyuncak şirketi tarafından çocukların hem dostu hem de oyun arkadaşı olarak tasarlanan robot ‘Megan’ın görevinin ötesine geçen kararlar almasıyla gelişen korkunç olayları konu ediniyor. Gerard Johnstone’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Alison Williams, Violet McGraw, Amie Donald rol alıyor.
2022, ABD, 102’ Korku, Gerilim

Haberin Devamı

Kültür-sanat ajandası

İLLEGAL HAYATLAR

Haftanın yerli yapımları arasında yer alan ‘İllegal Hayatlar’, kaçak bir kumarhane işleten Mahsun’un, polis baskınlarından kurtulmak için paravan olarak bir siyasi parti kurmasıyla gelişen olayları anlatıyor. Cenk Çelik’in yönettiği filmde Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 104’, Komedi

Kültür-sanat ajandası

SERVET OPERASYONU

Guy Ritchie’nin yeni filmi ‘Servet Operasyonu’, bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza gibi isimlerin rol aldığı film, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatıyor.
2023, ABD, 114’, Gerilim, Komedi, Aksiyon

Kültür-sanat ajandası

Haberin Devamı

AMMAR 3: CİN KABİLESİ

Haftanın yerli korku filmi ‘Ammar 3: Cin Kabilesi’, sevdiği insanla birlikte olabilmek adına büyüye başvuran genç Zemherin’in, yardım aldığı cinler tarafından hayatının kâbusa çevrilmesini konu ediniyor. Ahmet Yaşar Gümüş’ün yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Naz Gedik, İzzet Çivril, Reyhan İlhan bulunuyor.
2022, TÜRKİYE, 81’, Korku, Gerilim

Kültür-sanat ajandası

Jerzy Skolimowski imzalı ‘Aİ’, Polonya’da bir sirkte doğmuş bir eşeğin gözünden dünyanın hâlini anlatıyor. Jerzy Skolimowski’nin yönettiği filmde Sandra Drzymalska, Isabelle Huppert, Lorenzo Zurzolo rol alıyor.
2022, POLONYA, 86’, Dram

Haberin Devamı

Kültür-sanat ajandası

KAYIP KÖPEK (NETFLIX)

Kayıp köpeklerini bulmak için ‘Appalachian’ yolunda zorunlu bir yürüyüş sırasında parçalanmış ilişkilerini tamir eden bir baba ve oğlunun gerçek hikayesine dayanan ‘Kayıp Köpek’, bugünden itibaren Netflix’te. Stephen Herek’in yönettiği filmde Rob Lowe, Kimberly Williams-Paisley ve Johnny Berchtold rol alıyor.
2023, ABD, 95’, DRAM

Kültür-sanat ajandası

DİZİ

THAT ’90S SHOW (NETFLIX)

FOX’un uzun soluklu sitcomu ‘That ‘70s Show’un devamı niteliğindeki ‘That ‘90s Show’, 19 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak. 1995 yazını büyükannesi ve büyükbabasıyla geçirmek için Point Place’e gelen Leia’nın, büyükannesi ve büyükbabasının kontrolü altında bölgenin gençleriyle olan hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Kültür-sanat ajandası

SKY ROJO (NETFLIX)

Üç hayat kadının, kendilerini çalıştıran adamları ağır bir şekilde yaraladıktan sonra, hayatlarına farklı bir yön verebilmek için kaçması ve özgürlükleri için savaşmasını anlatan ‘Sky Rojo’nun 3. Sezonu bugünden itibaren Netflix’te yayında.

Kültür-sanat ajandası

Kültür-sanat ajandası

Kültür-sanat ajandası


MÜZİK

*‘Ah Ben’, Keremcem, Tekli
*‘Trajikomedi’, Melis Fis, Tekli
*‘Hüzne Veda’, Serap Yenici, Albüm
*‘Bir Varmış Bir Yokmuş’, Atilla Atasoy, Tekli
*‘Ardından’, Bilal Sonses, Tekli
*‘Boş’, Umut Kaya, Tekli

 

BAKMADAN GEÇME!