Kulis Sanat’ın perdesi kahkahaya açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kulis Sanat’ın perdesi kahkahaya açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 15:30

Aile komedisi türündeki tek perdelik ‘Aşk Bir Şey Değildir’ adlı tiyatro oyunu, ilk kez izleyici karşısına çıktı. Oyun, sezon boyunca Kulis Sanat’ta sahnelenecek.

Haberin Devamı

Kulis Sanat’ın bu sezonki ‘Aşk Bir Şey Değildir’ isimli tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu. Şahin Örgel’in yazdığı tek perdelik oyunu, usta tiyatrocu Sinan Pekinton yönetiyor. Oyunda, Emre Yurttakalın ve Ayşin Tabiloğlu rol alıyor. Evli bir çiftin yaşadığı krizleri ve sorunları, mizahi bir dille anlatan oyun, ilk gösteriminde izleyenlerden tam not aldı. Arabesk müziklerle süslenen oyun, sezon boyunca Kulis Sanat’ta sahnelenmeye devam edecek.

EVLİ ÇİFTLER İZLEMELİ

Aşk Bir Şey Değildir’ oyunuyla ilgili , “Bir aile komedisi” diyen yönetmen Sinan Pekinton, “Keyfi bol, güldürüsü bol olan bir oyun. Evli çiftler, mutlaka kendilerine pay çıkaracaklar. Gerçek hayattan alıntılar var. Arabesk bir yorum yaptık” dedi. Pekinton ayrıca, özel tiyatroların çoğalmasıyla tiyatronun kıymetinin anlaşılacağını belirterek, “Özel tiyatrolar daha küçük salonlarda ve alanlarda yapıldığı için seyirci ile yakın ilişki kurması açısından avantajlı” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Kulis Sanat’ın perdesi kahkahaya açıldı

Oyun, evli bir çiftin arasında yaşanan krizleri mizahi bir dille anlatıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!