Krize rağmen yeni yatırım

Güncelleme Tarihi:

Krize rağmen yeni yatırım
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2010 00:00

Ekonomik krizin vurduğu esnaf yurdun dört bir yanında kepenk kapatırken Yenimahalle’de açılan yeni bir işyeri gülümsetti.

İvedik Organize Sanayi’nde önceki akşam Bizim Anadolu Otomotiv’in açılışını yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İşverene destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Çünkü içinde bulunduğumuz ekonomik kriz ve işsizliği aşmanın tek yolu üretim ve istihdamdan geçer” diye konuştu.

Ekonomik kalkınma ve büyümenin Türkiye için önemine değinen Yaşar, küçülerek ekonominin düze çıkmayacağını ve bu nedenle özellikle küçük esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Meydan okuyoruz

İşyerİ açmak isteyenlere Belediye olarak her türlü kolaylığı sağladıklarının altını çizen Başkan Yaşar, “Biz de Belediye olarak esnafımıza değer veriyor. Sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Özellikle işyeri açma niyetinde olan vatandaşlarımıza ruhsat almaları konusunda mümkün olan kolaylıkları gösteriyoruz” diye konuştu.

Wolksvagen ve Audi otomobillerinin boyadan kaportaya, mekanikten elektriğe yani neye ihtiyacı varsa hepsinin Bizim Anadolu Otomotiv’de karşılanacağını belirten işyeri sahibi Naki Çevik, “Biz burada krize meydan okuyoruz. Yaklaşık 25 gencimize iş olanağı sunuyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!