Koş annem koş

Güncelleme Tarihi:

Koş annem koş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2013 00:00

Ankara’da Akdeniz Oyunları’na hazırlanan iki milli atlet Sema Apak ile Türkan Erişmiş, antrenmanlarda çocuklarının tezahüratlarıyla güç buluyor.

Haberin Devamı

Akdeniz Oyunları’na hazırlanan iki milli atlet Sema Apak ile Türkan Erişmiş, antrenmanlarda çocuklarının tezahüratlarıyla güç buluyor. Naili Moran Atletizm Pisti’nde antrenmanlarını sürdüren iki anne atleti, pistlerde çocukları da yalnız bırakmıyor. Milli çekiççi Eşref Apak’ın eşi Sema Apak, hazırlıkların çok iyi gittiğini ve oğlu Ali’nin de kendisiyle antrenmana geldiğini söyledi. Akdeniz Oyunları’nda 200 metrede madalya arayacağını ancak 400 metre engelli de koşabileceğini ifade eden Apak, “Ne koşarsam koşayım madalya hedefliyorum. Oğlum Ali de bana tezahüratlarıyla destek veriyor” dedi.

3 YIL SONRA PİSTLERE DÖNDÜ

Doğum yaptıktan sonra bu yıl pistlere dönen 3 bin metre engellide Türkiye rekortmeni milli atlet Türkan Erişmiş de antrenmanlarda oğluyla moral buluyor. Hamilelik ve sonrası geçen 3 yıldır koşmadığını dile getiren Erişmiş, “Oğlum Musab 5 aylıkken antrenmanlara başladım ama bir sakatlık geçirdim. İlk yılım hiç verimli geçmedi. Hedefim olimpiyatlardı olmadı ama şimdi çok iyiyim. Kışın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Bu yıl Akdeniz Oyunları, Süper Lig yarışları ve Dünya Şampiyonası gibi büyük yarışlara katılacağım” şeklinde konuştu. Üç yaşındaki Musab’ın bu yıl kreşe başladığını belirten Erişmiş, şunları söyledi:

Haberin Devamı

SPORCU OLMASINI İSTİYOR

“Bu yıl daha rahatım, çift antrenman yapmaya başladım. Annelik dünyanın en güzel hissi. Anneliği hiçbir olimpiyat şampiyonluğuna değişmem. Evdeyken sporcu olduğumu unutuyorum, tam bir ev hanıyım. Piste çıktığım an sporcu olduğumu hatırlıyorum. Musab’ı antrenmanlara getirdiğimde çok keyif alıyor, bana ‘koş anne, ağabeyleri geç’ diye bağırıyor. Bana gerdirme hareketleri yaptırıyor, kendince yardım ediyor. Keşke daha önce anne olsaymışım. Musab’ın da sporcu olmasını istiyorum. Uzun mesafe koşmasın da ne koşarsa koşsun. Bizim antrenmanlarımız çok zor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!