Kortlarda Cumhuriyet heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kortlarda Cumhuriyet heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2022 14:26

TopSpin Çankaya Tenis Kulübü, dün başlayan turnuva ile açılışını yaptı. TopSpin Bilkent Kulübü Kadınlar Grubu’nun düzenlediği ‘Cumhuriyet ve Atatürk Kadınları’ temalı turnuva, iki ay sürecek.

Haberin Devamı

Topspin Tenis Akademisi’nin Çankaya Şubesi, ‘Cumhuriyet ve Atatürk Kadınları’ temasıyla düzenlenen tenis turnuvasıyla dün açılışını yaptı. TopSpin Bilkent Kulübü’nün Kadınlar Grubu tarafından düzenlenen turnuvada, 16 kadın yarışıyor. İki ay sürecek turnuvanın şampiyonu ise şubat ayının ortasındaki final maçında belli olacak.

Kortlarda Cumhuriyet heyecanı

‘ATATÜRK KADINLARI’ TEMASI

Turnuva sorumlusu Demet Gökçınar, yaklaşık 10 yıldır TopSpin Tenis Akademisi’nde tenis oynadıklarını dile getirerek, bu yıl, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı için anlamlı bir turnuva düzenlediklerini söyledi. Gökçınar, “2023 Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı. Biz de Cumhuriyet ve Atatürk kadınları olarak, kadınların spordaki azmine dikkat çekiyoruz” diye konuştu. Haftanın iki günü ‘Kadınlar Grubu’ olarak tenis oynadıklarını belirten Gökçınar, “Kadınlar olarak tenis oynadığımız zaman diliminde kendimize vakit ayırıyoruz. Bu hem ruhumuza iyi geliyor hem de sporun hayatımızda var olması bizleri dinç tutuyor” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!