Koronavirüs vatandaşı uyardı

Güncelleme Tarihi:

Koronavirüs vatandaşı uyardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2020 16:07

Ankara'da yönetmen Halit Karadağ (35), yüzüne taktığı 'virüs' görünümlü maskeyle sokaklarda gezerek, sosyal mesafeye uyulup, maske takılması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Haberin Devamı

İlk olarak nisan ayında maskeyle sokağa çıkıp vatandaşı uyaran Karadağ, tekrar sokaklara çıktı vatandaşa maske, mesafe ve hijyen konularında uyarıda bulundu. Kent sakinlerinin nisan ayından bu zamana maske konusunda daha duyarlı hale geltiğini aktaran Karadağ, “Ama sosyal mesafeyi çok dikkate almıyorlar, onları sosyal mesafe konusunda uyardık” dedi.

ÖNLEM ALMAZSANIZ EVİNİZE GELİRİM

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, herkesi koronavirüse karşı uyarmak amacıyla tekrar sokağa çıktığını söyleyen Halit Karadağ, “Benden memnun olup olmadıklarını sordum. Özellikle pazarlarda işlerini çok etkilemediğimin farkına vardım. Benimle yaşamaya alıştıklarını söylediler. Vatandaşlar önce çok dost canlısı yaklaşıyorlar ve sonra üzerime dezenfektan sıkıyorlar. Çay ikram etmek isteyenler, evine davet etmek isteyenler oldu. Ben de ‘elinizi yıkamazsanız, gerekli önlemlerinizi almazsanız, büyük bir memnuniyetle evinize gelirim’ dedim” diye konuştu. 

Koronavirüs vatandaşı uyardı

Karadağ, internet üzerinden sipariş ettiği maskeyi yeşile boyayıp, koronavirüs görünümü kazandırmıştı.

Haberin Devamı

Koronavirüs vatandaşı uyardı

Sıhhiye’de bulunan sosyete pazarını da ziyaret eden Karadağ, alanda dolaşanları uyardı. Karadağ’ı görenler de maske takıp, ellerine dezenfektan sıktı.

Koronavirüs vatandaşı uyardı

Karadağ, Çankaya’da bulunan kafe, spor salonunlarını gezdi, sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

BAKMADAN GEÇME!