Korkutan partiler

Güncelleme Tarihi:

Korkutan partiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 00:00

Başkent Ankara geçtiğimiz günlerde ilginç partilere ev sahipliği yaptı. Cadılar Bayramı kutlamalarına katılan Ankaralılar, kostümleriyle hayal gücünü zorladı.

ÖZELİKLE Amerika ve Avrupa’da Ekim ayının sonunda çocukların kostümler giyerek kapı kapı dolaştıkları Hallowen Night (Cadılar Bayramı), son yıllarda başkentte de coşkuyla kutlanıyor. Başkentin gözde mekanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen partilerde Ankaralılar, ilginç kıyafetlere bürünüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Cadılar Bayramı’nda en çılgın kutlamalardan biri de Türk Amerikan Derneği’nde yapıldı. Partiye, öğrencilerin yanı sıra bazı öğretmenler de katıldı. Geç saatlere kadar süren partide en iyi kostüm sahibine, ödül verildi.

Doyasıya eğlendiler

Kutlamanın gerçekleştiği bir diğer mekan da Filistin Caddesi’ndeki Kuki oldu. Partiye mekanın müdavimleri ile davetliler katıldı. Partinin en renkli ismi Türkü Eginlioğlu oldu. Eginlioğlu 5. Element filminde Milla Jovovich’in canlandırdığı Lee Loo karakterine bürünmüştü. Eginlioğlu’nun kostümü büyük beğeni kazandı.

Hayal güçlerini zorladılar

CADILAR bayramı kutlamalarına katılanlar, hayal güçlerinin sınırlarını da zorlamışlardı. Çizgi film kahramanları, maden işçisi, Helenistik çağ güzelleri, gardiyan ve melek gibi ilginç kostümlerle mekanları dolduran gençler gönüllerince eğlendi. Kutlamaların vazgeçilmez aksesuarı ise Cadılar Bayramı’nın sembolü, gülen balkabağı oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!