Koreli gruptan Ankara havası

Güncelleme Tarihi:

Koreli gruptan Ankara havası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2022 13:48

Dünyaca ünlü K-POP grubu Mirae Ankara’daydı. Şarkılarıyla ve danslarıyla hayranlarını coşturan grup, ‘Ankara’nın Bağları’ şarkısıyla da dans etti.

Haberin Devamı

Kore ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 65. Yılı nedeniyle düzenlenen Mirae K-POP konseri ve hayran buluşması Congresium’da gerçekleşti. Grubu izlemek isteyen Ankaralılar, konser salonunu hınca hınç doldurdu. Koreli ünlü komedyen Young Sik Kim’in sunuculuğunu üstlendiği gecede Mirae, şarkılarıyla coşkulu anlar yaşattı. Hayranları, pankart ve afişlerle gruba olan sevgilerini gösterdi. İlginin yoğunluğunun kendilerini şaşırttığını belirten Mirae üyeleri, “Sizi çok seviyoruz” dedi. Grup, konserin bir bölümünde sahneye ‘Ankara’nın Bağları’ şarkısı eşliğinde çıktı. Mirae, şarkıları ve performanslarıyla unutulmaz bir konser sundu.

Koreli gruptan Ankara havası


K-POP YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Etkinlikte K-POP yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi. Vokal birincisi Tamay Özaltun olurken, ikinciliği Şeyma Nesrin, üçüncülüğü Melike Birler elde etti. Dans kategorisinde ise birinci Aeisira, ikinci FL4C, üçüncü Evolution grupları oldu. Kazananlara ödüllerini Kore Kültür Merkezi Müdürü Kee Houng Park verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!