Koordineli çalıştık

Güncelleme Tarihi:

Koordineli çalıştık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2020 23:04

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında ilçedeki kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bu süreçte sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlara yönelik, belediyenin iletişim merkezini 24 saat aktif hale getirerek, gelen taleplere anlık cevap verdiklerini aktaran Balcı, iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlar yaptıklarına değindi.
Balcı, “Altındağ Kaymakamlığı’mızla 13 bin gıda kolisi dağıttık, 5 binden fazla alışveriş çeki vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yardımlarımızı gelen talepleri değerlendirerek ihtiyacı olanlara ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi. İlçe sınırları içerisinde Ankara'nın en önemli hastanelerinin bulunduğuna dikkat çeken Balcı, “Hacettepe, İbni Sina, Ankara ve Dışkapı hastanelerinde çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik konuk evimizi tahsis ettik. Şu anda sağlık çalışanlarımız hâlâ orada kalmaya devam ediyor. Evlerine gidemeyenleri misafir etmeye devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz. Bu dönemde yaptığımız çalışmalardan biri de bütün evlere hijyen seti dağıttık. 137 bin haneye tek tek bunları ulaştırdık. Ayrıca 500 binden fazla maske dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!