Kombine kartlar Aktepe’de geçerli

Güncelleme Tarihi:

Kombine kartlar Aktepe’de geçerli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 15:27

Gençlerbirliği yönetimi, Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında Aktepe Stadı’nda oynanacak olan Ümraniyespor maçında, kombine kartların geçerli olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan bilgilendirmede, Eryaman Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmalarının sezonun ilk haftasına yetişmediği ve 13 Ağustos Pazar günkü Ümraniyespor müsabakasının Aktepe Stadı’na alındığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: “Taraftarlarımızın yeni sezon için almış olduğu kombine katlar Aktepe Stadı’nda da geçerli olacaktır. Aktepe Stadı’nda kapalı tribünün bulunmamasından kaynaklı olarak, Ümraniyespor karşılaşmasında “Kapalı Tribün” kombinesine sahip taraftarlar karşılaşmayı “Maraton 1” tribününden; “Doğu Tribün” kombinesine sahip taraftarlar “Maraton 2” tribününden, “Güney Kale Arkası” kombinesine sahip taraftarlar ise “Kuzey Kale Arkası” tribününden Aktepe Stadı’na giriş yaparak karşılaşmayı izleyebilecek. Ümraniyespor maç biletlerinin satışa çıkması ve farklı stadyumda oynanması sebebiyle kombine satışları maç günü dahil olmak üzere maç sonrası sabahına kadar kapalı olacaktır. Kombine satışları 14 Ağustos Pazartesi günü devam edecektir.”

Haberin Devamı

MÜSABAKAYI BİLGİÇ YÖNETECEK

Trendyol 1. Lig’in açılış haftasında, Gençlerbirliği ile Ümraniyespor arasında pazar günü Aktepe Stadı’nda oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.

BAKMADAN GEÇME!