Kızının gözleri önünde yumruklandı

Güncelleme Tarihi:

Kızının gözleri önünde yumruklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 00:00

Midibüs şoförüne 'Geciktin' diyen Ertuğrul Baba (44), yumruklandığını iddia etti.

Haberin Devamı

Elmadağ ile Ankara arasında taşımacılık yapan midibüsünün şoförü ile “1 saatlik yolu 1.5 saatte getirdin. Üniversiteli kızım Kütahya’ya gidecek otobüsünü kaçırdı senin yüzünden” diyerek tepki gösteren yolculardan 44 yaşındaki Ertuğrul Baba arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü.
Elmadağ’dan 19 yaşındaki üniversiteli kızı ile birlikte midibüse binen Ertuğrul Baba, Ankara’ya 1.5 saatte varınca yavaş gittiğini iddia ettiği şoföre tepki gösterdi. Kızının şehirlerarası otobüsünü kaçırdığını belirten Baba, tartışmaya girdiği midibüs şoförü tarafından dövüldüğünü iddia etti. Baba, olayı şöyle anlattı:

Kızımın önünde darp etti

“Kızım Kütahya’da bulunan Dumlupınar Üniversitesi’nde okuyor. Elmadağ’dan sabah saat 07.30’da Ankara’ya gitmek üzere 06 CPE 68 plakalı yolcu midibüsüne kızımla birlikte bindik. Araç normal şartlarda 1 saatte Ankara’da olması gerekirken, gecikmeli olarak 1.5 saatte geldi. Ben de ’Çok yavaş getirdin. Kızım otobüsünü kaçırdı’ diye tepki gösterince tartışma başladı. Diğer yolcular da tepki gösterdi. Cep telefonumla şikayet etmeye çalışırken şöför hızla üzerime gelerek ’Şikayet öyle olmaz, böyle olur’ diyerek 19 yaşındaki kızımın yanında beni yumruklamaya başladı. Ben de darp edildiğim gerekçesiyle rapor alıp, şikayette bulundum. Kızımın yanında darp edilmek beni çok üzdü. Hukuki hakkımı sonuna kadar arayacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!